powered by www.bluechip.hu

Sebesség ami a sikerhez vezet

Silicon Power UD90 SSD

by Julie
2023. May 31. 15:03
A Silicon Power, a memóriatároló megoldások vezető fejlesztője örömmel mutatja be legutóbbi innovációját a nagy teljesítményű memóriamodulok területén: az UD90 SSD-t. A játékosok, tartalomkészítők és technológiai rajongók igényeinek kielégítésére tervezett SSD új mércét állít fel a teljesítmény, a hatékonyság és a megbízhatóság terén, nem hiába adták a termékcsaládnak a szlogent, hogy "sebesség a sikerhez".




A Silicon Power (SP), a tárolási megoldások vezető fejlesztője bemutatta legutóbbi SSD innovációját, az UD90-et. Ez a PCIe 4.0 SSD akár 1 TB-os tárolókapacitást kínál, és a legmodernebb 3D NAND flash technológiát használja, kivételes teljesítményt és megbízhatóságot biztosítva számodra.




Az UD90-et úgy tervezték, hogy rendszered számára pénztárcabarát áron biztosítsa a PCIe 4.0 teljesítményét. Az akár 4800 MB/s olvasási és 4200 MB/s írási sebességgel villámgyors adatátviteli sebességet kínál. Elődjéhez, a PCIe 3.0-hoz képest az UD90 kétszer gyorsabb adatátviteli sebességre képes, ami tartós használatot és megbízható teljesítményt biztosít számodra. Ez a figyelemre méltó hatékonyság lehetővé teszi számodra, hogy maximalizáljad kreatív oldalad anélkül, hogy a rendszered meggátolna benne.




Az UD90 egyik kiemelkedő jellemzője, hogy képes kezelni a tartalomkészítők igényeit. A lassú betöltési idők akadályozhatják a termelékenységet és megzavarhatják a kreatív folyamatotokat, de az UD90 segítségével úgy végezheted feladataidat, mint még soha. A meghajtó támogatja az NVMe 1.4 és a Host Memory Buffer (HMB) technológiát, amely növeli a teljesítményt és csökkenti a késleltetést. Ez biztosítja a zökkenőmentes alkalmazások futtatását és az azok közötti kommunikációt, így géped használatakor zökkenőmentesen válthatsz a feladataid között anélkül, hogy elveszítenéd a flowt a gép előtt ülve.




Az UD90 számos lenyűgöző funkcióval rendelkezik, amelyek vonzó választássá teszik. A meghajtó 3D NAND technológiát használ, így kompakt kialakításának hála tömeges tárolást biztosít. Ez különösen előnyös a rendszerükben korlátozott hellyel rendelkezők számára. Az UD90 háromféle tárolókapacitással kapható: 250 GB, 500 GB és 1 TB, így a legkülönbözőbb tárolási igényeket elégíti ki.




Az adatátvitel pontosságának és megbízhatóságának biztosítása érdekében az UD90 támogatja az alacsony sűrűségű paritásellenőrző (LDPC) kódolást. Ez a funkció az adatintegritás egy további funkcióját adja hozzá, amely védelmet nyújt az esetleges hibák vagy adatsérülések ellen. Emellett a meghajtó támogatja az SLC gyorsítótárazást, amely javítja a szekvenciális olvasási/írási és a véletlenszerű olvasási/írási teljesítményt javítva a rendszer általános reakciókészségét.




Kompakt mérete és könnyű szerkezete (súlya mindössze 8 g) ideális a hordozható rendszerekhez, anélkül, hogy a teljesítmény rovására menne.


Most raktárról készleten, gyors szállítással az UD90 SSD-k.


Megnézem az oldalon az UD90 SSD-ket!