powered by www.bluechip.hu

Prémium Playseat játékülés tesztelés

Top asus konfigurációval pörgetve, logitech G27-es pedálokkal és kormánnyal, HP omen

by Julie
2023. June 07. 15:45
Belebújnál egy profi Forma-1-es pilóta bőrébe, akár csak egy kis időre is? Készen állsz arra, hogy próbára tedd Forma-1-es játék tudásodat és megmérettesd magad másokkal? Akkor ez a Playseat Forma-1-es program bizony bakancslistás elfoglaltságoddá fog válni hamar az elkövetkezendő hónapokban.




Aki valaha életében csak egyszer is ült gokartban, az tudja, hogy már 50km/h -nál olyan érzés fogja el az embert, mintha 100-al repesztene. Itt sincs ez másképpen, csak annyi különbséggel, hogy az 50km/h helyett 100km/h -val nyomhatod, sőt ha bebírod venni a kanyarokat akkor tövig is nyomhatod a gázt. Az óriás gokart, azaz a forma-1 versenyautói 400Kg -jához párosított 140 lóerő, földöntúli élményben részesíti sofőrét. 0-ról 100km/h -ra 3,5mp alatt lövi ki utasát. Aki a Logitech G27-es kormánya mögé merészkedik, annak fel kell kötnie azt a bizonyos gatyát, mert könnyen lecsúszhat ha nem vigyáz a pályáról de akár a nyereményeiről is. A Forma-1 szerelmeseinek bakancslistás programnak számító Playseat tesztelés 2023. 06.08-án megnyitotta jelentkezési felületét amin gyorsan kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb időpontot a tesztelésre. 






A Forma-1 autó igénybevételéhez a súlyhatár 100 kg, a maximális magasság pedig 190 cm, de szerencsére a Playseat tesztelésére nem kell megfelelned nálunk ezeknek a határoknak. Annyi a dolgod hogy regisztrációdat követően érkezz pontosan, hiszen a saját játékidődből veszíthetsz értékes időt és jelentkezz a 1131 Budapest Keszkenő utca 22. szám alatt található Bluechip szaküzletének pultjánál beazonosításra. 

Ezután akárcsak egy Forma-1-es pilótának nem több a teendőd, mint beleülnöd a Playseat prémium ülésébe, az Evolution Pro Red Bull Racing Esports-ba és élvezned a vezetés határtalanul felszabadult és magával ragadó élményét azzal a szenvedéllyel, amit a vezetés vegytiszta, zsigeri élménye jelent.






Az egyik legnagyobb hagyománnyal és szurkolótáborral rendelkező Scuderia összesen 242 futamgyőzelmet szerzett 2021-ben, a hónap győzteseként való kihírdetéséért és ajándékokért neked elég csak fél órát vezetned prémium playseat, asus és hp gépünkkel.

Ha nem is úgy, mint a forma-1-es afterpartykon ahol a száguldó cirkusz prominens alakjaival fergeteges nyáresti partival búcsúztatják a Nagydíj hétvégéjét közismert sztárok, és az autósport legnagyobb kedvelőinek több száz fős társaságában, de a Playseat tesztelő programot záró bajnoki versenynek és annak kellő ünneplésének is megadják decemberben a módját a 6 havi nyertes számára. Várható többek között prémium gamer kütyük kiállítása és kipróbálási lehetőségei, termék bemutatók és ünnepélyes bajnok bejelentés és fődíj átadás. 






Masodik