powered by www.bluechip.hu

Többszörös overclocking G.Skill memória rekord!

Taipeiben a Computex expoján

by Julie
2023. June 13. 15:19
A 2023-as taipei Computex Expo-n a G.Skill megdöntötte au overclocking memória rekordot! A G.SKILL DDR5 overclocking memóriát 5620,1 Mhz-es órajelig pörgették a rekor megdöntésekor, ami fenomenális DDR5-11240,2 Mhz-es effektív órajelet jelent.




A G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., a teljesítményt overclocking memóriák és PC-alkatrészek világvezető márkája örömmel jelenti be, hogy a taipei Computex Expon több overclocking rekordot is elért, köztük a leggyorsabb DDR5 frekvencia rekordot DDR5-11240-nél, G.SKILL DDR5 memóriával és Intel platformokkal.




A leggyorsabb DDR5 frekvencia világrekord DDR5-11240-nél

Idén a Computex rendezvényen a leggyorsabb DDR5 frekvencia világrekordot Seby9123 állította fel az ASUS ROG Maximus Z790 Apex alaplap, Intel® Core™ i9-13900KS és G.SKILL DDR5 memória használatával. Az overclocking rekord leadása a hwbot.org oldalon található, további információk megtekintéséért látogass el a következő oldalra: https://hwbot.org/submission/5289740_seby9123_memory_frequency_ddr5_sdram_5620.1_mhz


 


A többszörös overclocking rekord

A világ legjobb extrém túlhajtási készségeinek, valamint az Intel és a nagy teljesítményű alaplapgyártók csúcsminőségű hardverének hihetetlen teljesítményének köszönhetően a Computex ideje alatt több túlhajtási rekord is született. Az elért túlhajtási rekordok és a hardverhasználat listáját az alábbi táblázat tartalmazza, beleértve néhány benchmark-kategóriát, amelyek rekordját többször is megdöntötték.

 



A G.SKILL-ről

Az 1989-ben alapított G.SKILL a nagy teljesítményű memóriákra specializálódott, és a PC-játékosok, szakemberek, overclocking fanok számára tervezett PC-alkatrészeket és perifériákat kínál világszerte. A G.SKILL a technikai innovációt és a sziklaszilárd minőséget házon belüli memóriatesztelő laboratóriumuk és tehetséges K+F csapatuk révén ötvözik, és ultra-teljesítményű, túlhajtott memóriákat készítenek minden egyes platformgenerációhoz az overclocking memória kedvelőinek prémium kielégítése érdekében.




Megnézem a G.Skill DDR5 memóriákat!