powered by www.bluechip.hu

Engedd szabadjára a teljesítményt!

Silicon Power új DS72 SSD-je – a játék végkimenetel megváltoztatása

by Julie
2023. November 14. 13:04
A játékok folyamatosan fejlődő világában a sebesség és a teljesítmény a győzelem kulcsa. A Silicon Power örömmel mutatja be a DS72 SSD-t, egy olyan élvonalbeli tárolóeszközt, amit kifejezetten a játékosok számára terveztek. A játékélményt új magasságokba emelő funkciókkal megpakolt DS72 forradalmasítja a játékmenetedet játék közben, annak érdekében, hogy az élre törj.


Villámgyors sebesség

A játékosok sebességet követelnek, és a DS72 ezt meg is valósítja. Az akár 3500 MB/s olvasási és 3000 MB/s írási sebességgel ez az SSD biztosítja, hogy minimális betöltési időt és zökkenőmentes játékot tapasztaljon. Búcsúzzon el a késleltetéstől, és köszöntse a zökkenőmentesebb, gyorsabb játékélményt.

Kapacitás a végtelen kalandokra

Soha többé nem kell aggódnod, hogy kifogy a tárhelyed. A DS72 500 GB-tól egészen 2 TB-ig terjedő kapacitással kapható, így bőséges helyet biztosít játékkönyvtárának, kiváló minőségű grafikáinak és nagyméretű multimédiás fájljainak.

 


RGB-világítás a stílusért

Emeld játékberendezésed esztétikájának színvonalát a DS72 RGB-világításával. A testreszabható világítás stílusossá teszi beállításait, így játékállomásod nem csak a teljesítmény mintapéldája, hanem vizuálisan is élvezetes lesz. Tűnj ki a tömegből a DS72 élénk és testreszabható RGB-világításával!

 

Megbízhatóság a játékmaratonokhoz

A legújabb 3D NAND flash technológiával épített és fejlett SLC gyorsítótárazási algoritmussal felszerelt DS72 a maratoni játékülések során is biztosítja a tartósságot és az egyenletes teljesítményt. Mondj búcsút a túlmelegedéssel kapcsolatos aggodalmaknak, és koncentráljon arra, ami a legfontosabb - a virtuális világok meghódítására.

 


Zökkenőmentes kompatibilitás

A DS72-t úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen eszközeidhez. Akár PC-s, akár konzolos játékos vagy, ez az SSD számos platformmal kompatibilis, így játékpreferenciáktól függetlenül kihasználhatod a villámgyors sebesség előnyeit.