powered by www.bluechip.hu

MSI Wind Top AP2021

All-in-One PC

by Blake Dashed
2013. January 10. 08:19
Címkék: msi, wind
Az MSI továbbra is nagy hangsúlyt fektet az üzleti alkalmazásokra, így útjára indítja az új AP2021 Wind Top 20"-es All-in-One PC-t.
Az AP2021 számos tervezési koncepciót és funkcionális eszközt tartalmaz, átfogó üzleti alkalmazásokkal kombinálva, hogy megfeleljen a kerekedelmi piac különböző területeinek és azok igényeinek. Multi-Touch funkciót integrálva az AP2021 kiváló felhasználói élményt nyújt. Harmadik generációs Intel® Core processzort használ, forradalmi számítási kapacitásával még hatékonyabb multi-taskingot tesz lehetővé. Ez a rendszer egy elfordítható pivot álvánnyal érkezik (opcionális), valamint a POS eszközeinket két COM porton keresztül csatakoztathatjuk hozzá, például vonalkód olvasók és számlázási rendszerek működtetésére. Mindent egybevéve az MSI AP2021 a legjobb eszköz személyes és napi irodai használatra. Európa szerte január közepén lesz elérhető a boltok polcain.

Üzleti alkalmazások széles skálája

Az MSI Wind Top AP2021 All-in-One PC széles skálájú ki- és bemeneti interfészel van felszerelve, hogy megfeleljen a felhasználói igényeknek különböző iparágakban és üzleti területeken. Két COM port támogatásával használható irodai/üzleti környezetben POS rendszerekhez, mint például  szállodai bejelentkezés, 24 órás kisboltok, benzinkutak, luxus butikok fizető terminálja, stb. Ez a funkció teszi a wind Top AP2021 All-in-One PC-t ideális eszközzé széles üzleti környezetben, lehetőséget nyújtva, hogy lecseréljék a jelenlegi POS rendszereket. Átfogó ki- és bemenettel párosul az MSI Super Charge technológia, amely lehetővé teszi az USB porton keresztüli töltést, a számítógép kikapcsolt állapotában is. USB 3.0 csatlakozón keresztül történik, ami 10x javulást jelent az adatátviteli sebességnél. Ezekkel a képességekkel felvértezve kielégítenek minden üzleti szükségletet, ami egy AIO géptől elvárható, legyen az egy prezentáció bemutatása egy tárgyaláson, kijelzőkénti használat üzlethelyiségben vagy gyors adattovábbításra való felhasználat nagy felbontású és méretű tartalmaknál.


Elfordítható állvány és auto-rotációs funkció

Annak érdekében, hogy az MSI Wind Top AP2021 All-in-One PC egységesen megfeleljen különböző iparágak igényeinek, most egy még hatékonyabb elfordítható álvánnyal kapható (opcionális). Ez az állvány magas fokú rugalmasságot biztosít, mivel a forgócsapjainak köszönhetően mindkét irányba elforgatható, valamint a szöge ill. magassága is egyszerűen állítható, akár az asztalhoz viszonyított merőleges állapotban is. Az AP2021 magába foglalja az automata elforgatás funkciót is, ami az okostelefonokban is megtalálható ill. egyes tablet PC-ken is. A képernyő elfordításával a kép is automatikusan fordul, hogy megfeleljen a képernyő új pozíciójának, anélkül, hogy ezt manuálisan kellene állítgatnunk. Praktikum és kényelem szempontjából jelentős előrelépés.



Műszaki adatok

Model

MSI Wind Top AP2021

CPU

Intel® Pentium® G2020 / Core i3 3220 Processor

OS

Genuine Windows 7 Home Premium 64 bit

Kijelző

20" LCD Panel LED Backlight (1600 x 900)
Multi-touch (For Win 7)

Chipszet

Intel® H61

Grafika

Integrated Intel® HD Graphics 

Memória

4GB DDR3, 1333 MHz, (4G*1), Maximum 8GB

HDD

500GB 3.5” SATAII

Wireless

802.11 b/g/n WiFi

ODD

DVD Super Multi

Kártyaolvasó

4-in-1(SD, XD, MMC, MS)

Csatlakoztathatóság

Side: USB3.0x2, 4-in-1 Card Reader, Power

Back: Mic in x1, Headphone out x1, USB2.0 x4, HDMI out x1, RJ45x1, 
COM Port x2

Kamera

1 megapixel (Win 8); 0.3 megapixel (Win 7)  

TV Tuner

Optional (PCI-E interface)

Billentyűzet/Egér

USB Keyboard/Mouse

Falra szerelhető

Support standard VESA Wall Mount, optional wall mount kits

Méretek / Nettó súly

  495mm* 395mm* 91mm  /  7.33kg

Táp

90W