powered by www.bluechip.hu

Vanguard siker a CES-en

A Vanguard bemutatta legújabb technológiás pisztolymarkolatos gömbfejét, a GH-300T-t.

by livvogo
2013. January 15. 13:39
A VANGUARD professzionális technológia fejlesztéseinek köszönhetően a Vanguard GH-300T pisztolyfej bemutatkozott és hatalmas sikert aratott a 2013-as CES-en.

Még csak nem is a média és a sajtó, hanem a bemutatóra érkezett látogatók rohamozták meg a Vanguard GH-300T-t. Valamint nem csak a helyszínen, hanem az interneten is sikeres volta  pisztolyfej. A YouTube-on kevesebb mint 3 nap alatt, több mint ezren nézték meg a használatáról készült videót.
Video megtekinthető itt: http://www.youtube.com/watch?v=m1MMRdTvea8  

A kiállításon a Vanguard rengeteg ajánlatkérést és előrendelést kapott az új GH-300T-re, amitől több ezer darabos eladásra számítanak már az első hónapokban. 

Mi tette a Vanguard GH-300T pisztolyfejet különlegessé a CES-en? Az, hogy a markolaton van egy ravasz, ami egy beépített távkioldó, kifejezetten DSLR gépekhez. Mindössze annyit kell tenni, hogy csatlakoztatjuk a GH-300T kioldót a kamera aljára és készülhetünk a kép készítésére. A pisztolyfej végén kiválasztjuk a DSLR-nek megfelelő kábelt és már nyomhatjuk is a ravaszt a pisztolyfejen az exponáláshoz.

Hogy mi teszi ilyen nagyszerűvé, az hogy miközben nyomon követhetjük a témát, aközben exponálhatunk is egyszerre. A gömbfejnek 2 különböző üzemmódja van. Az első mód a szabad mozgás és nyomon követés, a második mód a pontos panorámakép álló vagy fekvő tájolásban.

Ezek az egyedi funkciók adják az értékét és többek között fő oka is annak, hogy a Vanguard rajongók úgy megőrültek a GH-300T-ért.



Továbbá, a pisztolyfej megkapta a CES TOP3 díjat, ami azt jelenti, hogy 3 legjobb innováció között van a CES-en, fotózás témakörben.

A Vanguard GH-300T várhatóan 2013. áprilisában kerül a hazai boltok polcaira.