powered by www.bluechip.hu

Szupervékony. Szuper intelligens. Dell.

Az Inspiron™ 15z tele van praktikus funkciókkal – emellett érintőkijelzővel is választható

by Zulu
2013. January 27. 07:37
Az Inspiron 15z azonos hangsúlyt helyez a stílusra és a teljesítményre. 2,5 cm-nél vékonyabb házában található beépített optikai meghajtó, bőséges memória és 3. generációs Intel® Core™ processzor, akár az i7-es változat.

És ez még korántsem minden. Alapkiépítésben Intel HD Graphics 4000 grafikus kártyát tartalmaz, de a még jobb videó- és játékélmény érdekében NVIDIA® GeForce® GT630M grafikus kártya is választható. A nagyszerű hangzással kiegészítve elsőrangú szórakozást biztosít.

Ráadásul nagyon praktikus is. Az irányítópultgombokkal könnyen elérhetők a rendszerbeállítások és a zene, egy harmadik gombhoz pedig hozzárendelhető a leggyakrabban használt program vagy hivatkozás. Emellett az átgondolt konfigurációjú modellek tartalmazzák az Intel Rapid Start és az Intel Smart Response technológiát, amelynek segítségével a felhasználók a leggyakrabban használt elemeket gyorsan betölthetik.

Inspiron 15z Touch

Az Inspiron 15z Touch modellel a legtöbbet hozhatja ki a Windows® 8 rendszerből. Végiggörgetheti a weblapokat, a fényképeket és a videókat egyszerű koppintással, görgetéssel és nagyítással tekintheti meg és szerkesztheti, és könnyedén válthat az alkalmazások és az ablakok között.

Az Inspiron 15z és az Inspiron 15z Touch – teljesítmény és szórakozás egy remek házban.

Inspiron 15z és Inspiron 15z Touch


Főbb jellemzők

• Akár 3. generációs Intel Core i7 processzor

• Akár 8 GB kétcsatornás DDR3 1600 MHz-es memória

• Max. 500 GB tárolókapacitás

• 15,6"-es HD WLED kijelző (1366×768)

• Alapkiépítésben Intel HD Graphics 4000; opcionálisan NVIDIA GeForce GT630M 2 GB DDR3 grafikus kártya

• Waves® MaxxAudio® 4 feldolgozás

• Skullcandy® hangszórók

• Inspiron 15z Touch: tükörsima, széltől szélig üveg kialakítás és tartós Corning® Gorilla® üveg, opcionálisan érintőképernyővel

A teljes Dell Inspiron termékpaletta megvásárolható a Bluechip áruházban!