powered by www.bluechip.hu

Bemutatkozik az Acer TravelMate P253 család

Gyors, hatékony és megbízható számítástechnika

by Zulu
2013. February 11. 16:41
Az Acer TravelMate P253 egy stílusos, alap üzleti notebook, amely jó teljesítményt, biztonsági és megbízhatósági jellemzőket kínál az Ön ügyfeleinek, miközben környezetbarát marad. Opcionálisan Windows 7 Professional vagy Windows 8 Pro operációs rendszerrel felszerelve.
Jó teljesítmény és kezelhetőség
  • Legújabb generációs Intel® processzorok
  • Intel® HD Graphics 4000
  • Gyors kapcsolódási készség, hogy non-stop kapcsolatban maradjon
  • Több kijelző támogatás a könnyebb többfeladatú működés kedvéért
  • Gyors kapcsolódási készség


Az Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ csatlakozás lehetővé teszi, hogy a fontos adatokhoz bármikor hozzáférhessünk, amikor szükséges. A nagysebességű internet és intranet elérés a 100/1000 Gigabit Etherneten keresztül valósul meg. Az Acer SignalUp™ vezetéknélküli technológia erős vezeték nélküli kapcsolatot garantál, még akkor is, ha a notebook az elérhető hozzáférési pont hatósugarának szélén is van.

Hatékonyság mindenhol

A Windows 8 Pro-val Önnek nem kell feláldoznia a teljesítményt, a biztonságot vagy a rugalmasságot. Mindezt egyszerűen megkapja egy személyre szabott élményen keresztül, ami lehetővé teszi, hogy Ön az üzletmenet számára fontos nagyszerű tulajdonságokat kedvenc alkalmazásaival kombinálja.  Mindez kompromisszumok nélkül, olyan biztonsággal, ami az üzlet működtetéséhez szükséges.

És ha ez nem lenne elég és Ön folyamatosan kapcsolatban is szeretne maradni, a Windows 8 Pro segít Önnek, hogy gyorsan és biztonságosabban dolgozhasson gyakorlatilag bárhonnan a mobil széles sáv, Wi-Fi és a VPN kliensek segítségével. Mostantól Ön képes lesz elérni PC-jét, fájljait, alkalmazásait és a médiát gyakorlatilag bárhonnan a Távoli Asztal jóvoltából.

Kiegészítők

Ne feledkezzen meg a kiegészítőkről, hogy a vásárlók teljes körű termékhez és szolgáltatáshoz jussanak:
  • Extra akkumulátor a teljesítmény növeléséhez              
  • Extra adapter a kényelmes utazáshoz
  • Hordtáskák széles választéka
  • Vezeték nélküli egér
 Garancia

Minden új Acer Travelmate notebookra érvényes a 3 év kiterjesztett garancia* amely tartalmazza a Nemzetközi utazógaranciát – ITW – is és magában foglalja a baleseti kárbiztosítást is, olyan véletlen, hirtelen és előre nem látható módon bekövetkező kár esetére, amely külső ráhatás eredményeképpen befolyásolja a termék működését.

További Acer TravelMate gépek a Bluechip kínálatában a linkre kattintva érhetőek el!