powered by www.bluechip.hu

Akciós ajánlataink

Akciós ajánlatainkból csipegetünk

by Blake Dashed
2013. February 14. 11:48
Ezúttal a fotósok kedvében szeretnénk járni, és felhívni a figyelmet pár nagyszerű csúcsminőségű termékünkre, amit most akciósan be is szerezhettek.
Nikon COOLPIX L25 - 15.990 FT - VÁSÁRLÁS

                    

Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. 

A nagyméretű LCD-képernyő a nappal vagy az éjszaka bármely időszakában kristálytisztán jeleníti meg a képeket. Az egyszerű beállítási lehetőségek és az automatikus technológia stabil képeket állít elő, valamint biztosítja, hogy a portrékon az alany mosolyogjon, és nyitva legyen a szeme. 

Egyetlen gombnyomással videofelvételre válthat, vagy egyszerű automatikus módba állíthatja a fényképezőgépet, hogy gondtalanul fényképezhessen. 
 
Főbb jellemzők 

A könnyen használható egyszerű automatikus mód az aktuális fényviszonyokhoz igazodva, automatikusan kiválasztja a megfelelő beállításokat. 

NIKKOR nagy látószögű, 5x optikai zoom objektív (28–140 mm): csoportképektől kezdve a közeli felvételekig, bármit is fényképez, az objektív precizitása és nagy felbontása révén bármilyen pillanatot meglepő könnyedséggel kaphat el. 

Pengeéles, 720p videofelvétel: egyetlen gombnyomással rögzítheti az élet mozgalmas pillanatait. A külön videofelvétel gombbal egyszerűen indíthatja a felvételt. 

7,5 cm-es LCD-monitor: a nagy, széles megtekintési szögű LCD-monitor tiszta fényképezést és -visszajátszást garantál. 

e-VR (rázkódáscsökkentés): készítsen éles fénykép- és videofelvételeket a Nikon automatikus rázkódáscsökkentő technológiájának köszönhetően, amely ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását. 

10 MP: a 10 megapixeles CCD-képérzékelő elképesztően részletgazdag képeket készít, továbbá lehetővé teszi a plakátméretben is éles nagyítások készítését. 

Intelligens portré rendszer: mindig tökéletes portréképet készíthet. A mosoly időzítő akkor készíti el a felvételt, amikor a kiválasztott portréalany mosolyog. A pislogásmentesítés figyelmeztet, ha a felvétel elkészítésénél a portréalany szeme csukva van. A bőr lágyítás finomítja az egyenetlen bőrtónusokat, így a portréalany arca simább lesz. A vörös szem-hatás-korrekció kijavítja a vaku használata esetén előforduló vörös szem-hatást. 

AA-méretű elemek/akkumulátorok: fényképezőgépe AA-méretű elemekkel/akkumulátorokkal működik, amelyek a világ bármely pontján elérhetők. 

Elmosódásgátlás: élvezze az éles képek látványát a képelmosódást gátló automatikus technológia jóvoltából. Nagy (ISO 1600-ig terjedő) fényérzékenység, hogy a gyenge megvilágítás mellett készített képek is élesek legyenek. A mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását ellensúlyozza. A legjobb kép kiválasztása (BSS) kiválasztja a legélesebbet legfeljebb tíz egymást követő kép közül. 

18 motívumprogram: a motívumprogram módok automatikusan optimális beállításokat kínálnak a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz, hatásokhoz és helyzetekhez. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel. 

Az EXPEED C2 képfeldolgozó rendszer a következőket biztosítja: továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.

Vezeték nélküli átvitel: kompatibilis az X2 (vagy újabb) Eye-Fi kártyákkal. Másolja digitális fényképeit (JPEG-formátumban) közvetlenül telefonjára vagy számítógépére, majd csatlakozzon az internethez, hogy élvezhesse a Nikon fényképmegosztó szolgáltatása, a my Picturetown által kínált előnyöket.

A Nikon CoolPix szériával nagy sikert aratott a decemberi hónapokban. A kis gépek, okosak, olcsóak, és szépek is. Nem hiába, hogy sokak kedvencévé vált. 


Nikon D3100 DSLR - 124.900 FT - VÁSÁRLÁS

                  

Nikon D3100 digitális fényképezőgép kit (18-55mm DX VR objektívvel) - nem csak fantasztikusan néz ki a gép, de a kezelése is roppant egyszerű. Szem előtt tartva, hogy a családból bárki könnyen kezelhesse. A Nikon gépei elhíresültek könnyű kezelésükről. Egy kisebb gyerek is játszva könnyedséggel készíthet profi minőségű képeket.

A D3100-et a D-SLR fényképezés területét most kipróbáló fotósoknak terveztük, főleg azoknak a fiatal családoknak, akik a komplikált funkciók elsajátítása nélkül szeretnének csodálatos képeket készíteni. A rendelkezésre álló automatikus beállítások jóvoltából a fényképezőgép önmaga elvégzi a munka nehezét – hasonlóan egy kompakt készülékhez. Az Élő nézet és az Automatikus program választó kiválasztja az adott helyzethez leginkább illeszkedő módot. A Fényképezési helyzetfelismerő rendszer éles képeket készít úgy, hogy kiértékeli a készítendő képet és közvetlenül a zár kioldása előtt elvégzi a szükséges beállításokat. Az Útmutató mód pedig lépésenként végigvezet a kívánt kép elkészítésének folyamatán.

A 11 pontos automatikus élességállítási rendszer biztosítja, hogy minden megfelelően éles legyen, segítségével még a leggyorsabban tovatűnő pillanatok és csodálatosan éles képeken örökíthetők meg. A fényes kereső jóvoltából a fotós jobban lát és jobban komponálhat, így pontosan azt a képet tudja elkészíteni, amit szeretne, mégpedig könnyen és egyszerűen. Az Élő nézet és az Automatikus program választó értelemszerű és ismerős fényképezést tesz lehetővé, ami különösen azoknak jön jól, akik korábban csak kompakt gépet használtak. Ebben a módban a gép LCD-monitorán, egyszerűen komponálhatók a felvételek. Az Automatikus program választó kiválasztja az adott helyzethez és a megörökíteni kívánt témához legjobban illeszkedő módot, a Folyamatos motoros AF (AF-F) mód pedig a témán tartja az élességet anélkül, hogy önnek meg kellene nyomnia a kioldógombot. Az Élő nézet akár egyszerre 35 arcot is felismer, és még akkor is követi az alanyokat, és rájuk állítja az élességet, ha azok elmozdulnak a képen belül.

Fantasztikus képek minden helyzetben


A 14,2 megapixeles CMOS-érzékelő, az új, nagy teljesítményű EXPEED 2 feldolgozó motor és a NIKKOR objektívek széles választéka biztosítják, hogy mindig kiváló, részletgazdag képek szülessenek, bárhol és bármit fotózzon. A fényképezőgép ISO 100–3200 tartományt lefedő érzékenysége ISO 12 800 egyenértékig kiterjeszthető. Ez jelentős mértékben csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor például futkározó gyermekeket vagy egy vidám családi összejövetelt fotóz.

Teljes HD videók az egész családnak


A D3100 könnyen elérhető videofelvétel gombjával azonnal átkapcsolhat videó módba, és a D-videó funkció használatával lélegzetelállító HD videókat készíthet hangrögzítéssel együtt. A fényképezőgép nagyméretű képérzékelője és a nagy ISO érzékenység kivételes képminőséget eredményez, a NIKKOR objektívek rendelkezésre álló, hatalmas választékának használatával pedig moziszerű effektusokat hozhat létre. Egyszerűbb videoszerkesztési feladatokat is elvégezhet közvetlenül a fényképezőgépen: jeleneteket törölhet, vagy épp állóképeket vághat ki, hogy a családi fényképalbum se maradjon hiányos. A D3100 HDMI-kompatibilis, ezért a készüléket HDTV-hez csatlakoztathatja, és videóit a nappali foteljéből is megtekintheti teljes HD felbontásban.

Útmutatás a kiváló fényképekhez


A kezdő D-SLR fotósok számára az intelligens Útmutató mód, a D3000 hasonló funkciójának továbbfejlesztett változata kínál lépésenkénti ismertetést a fényképezőgép beállításainak elvégzéséhez. Így Ön nemcsak a kívánt képet készítheti el, hanem közben azt is megtanulhatja, hogy miként érheti el a kívánt eredményt, ezáltal könnyen fejlesztheti fotóstudását. Az egyes beállítások, például a záridő vagy a rekesz módosításának hatását mintaképek illusztrálják.

Ne maradjon le egyetlen pillanatról sem


A D3100 a családi kirándulások és események elmaradhatatlan eszköze. A fényképezőgép remek funkciói és strapabíró kialakítása révén bármilyen program esetén helytáll. A kis méret és tömeg jóvoltából a D3100 könnyen hordozható, így ön sosem marad le a kihagyhatatlan pillanatokról.

Nikon D3200 + 18-105 VR szett - 198.900 FT - VÁSÁRLÁS

Utolsó résztvevőnk szintén a Nikon berkeiből származik.

                 

A Nikon bemutatta a D3200 modellt, egy új, könnyen használható, belépőszintű D-SLR készüléket, amely a legújabb Útmutató móddal rendelkezik, és képes full HD felbontású videó rögzítésére, így gyönyörű, kiváló minőségű képek és mozifilm-minőségű videók készíthetők vele.

D-SLR rendszerű fényképezés könnyedén

A D3200 tökéletes választás azoknak, akik minőségi fényképeket és videókat szeretnének rögzíteni. Legyen szó akár családi fényképről, akár egy utazásról, a D3200 könnyen használható funkcióival nagyszerű képeket készíthet, még ha korábban nem is használt D-SLR rendszerű fényképezőgépet.

A korábbi, népszerű D3000 és D3100 D-SLR fényképezőgépeken már megismert Útmutató mód a harmadik generációba lépett. A számtalan fejlesztésnek köszönhetően kreatívabb lehetőségek nyílnak meg, és lépésről lépésre ismerkedhet meg a képkészítés folyamataival. Ezzel párhuzamosan az Assist Images (Segédképek) vizuális példákon keresztül segít megtalálni az elképzelt fotót. Még soha nem volt ennyire egyszerű a csodálatos, elmosódott hátterű portrék vagy a játszó gyerekeket bemutatót éles fényképek készítése. A Fejlett működés menü új elemekkel bővült. A funkciók segítségével például fokozható a vörös naplemente hatása, vagy csökkenthető az elmosódottság.

A Nikon automatikus Fényképezési helyzetfelismerő rendszer funkciója gondosan elemzi az objektív elé táruló helyszínt, és az optimális eredményhez állítja be az élességet, az expozíciót és a fehéregyensúlyt. Sőt, ha a fényképezőgépre szeretné bízni a teljes feladatot, számos automatikus funkció – például a Scene Auto Selector funkció (az Automatikus motívumválasztó funkció) az Élő nézet és a Motívum program részeként – képes elvégezni a megfelelő beállításokat.

Kiemelkedő képminőség

A D3200 kiemelkedően magas, 24,2 megapixeles felbontása részletgazdag fényképeket eredményez, így a kedvenc részletek kivághatók és kinagyíthatók, és az emlékek nem veszítenek a képélességükből. Az EXPEED 3, a Nikon legújabb képfeldolgozója gyors működést biztosít. Az elkészült képek kiemelkedően tiszták és kiválóan visszaadják a színeket, és a videorögzítés is fejlettebb lett. A 100 és 6400 között állítható (és 12800-nak megfelelő értékig emelhető) ISO-érzékenység még kevés fény mellett is garantálja az éles fényképeket. A példátlanul éles, 11 pontos automatikus élességállító rendszer gondoskodik arról, hogy minden részlet a helyén maradjon, és akkor is éles képeket eredményez, ha a téma nem középen van, vagy kiszámíthatatlan a mozgása, például egy mosolygó vagy nevető baba esetében. A D3200 négy képet képes készíteni másodpercenként, így a gyorsan mozgó témákat – például gördeszkázó gyerekeket – is a megfelelő pillanatban kaphatja el.

Ha nagyon kontrasztos, például ellenfényes környezetben fényképez, a Nikon Aktív D-Lighting funkciója automatikusan alkalmazkodik a megvilágításhoz, és mind a világos, mind a sötét részeken megtartja a részleteket, így lélegzetelállító és természetes kontrasztú képek készíthetők.

Továbbfejlesztett HD-videók

Amikor a döntő pillanat megörökítéséről van szó, például a gyerek első lépéseiről vagy az iskolai előadásról, a fénykép nem mindig elég.

A D3200 esetén azonban egyetlen gombnyomással rögzíthető full HD (1080p) felbontású videó, amely később nagy felbontású televízión is lejátszható. A fényképezőgép nagyméretű érzékelője és magas ISO-értéke kivételes képminőséget biztosít. A fényképezőgép saját, kiváló minőségű mikrofonnal rendelkezik, de ha még professzionálisabb hangot szeretne rögzíteni, csatlakoztathat külső mikrofont is. A videók könnyedén szerkeszthetők a fényképezőgépen: például beállítható a kezdő- és a végpont, illetve egy-egy képkocka is menthető. Így biztosan nem marad le egyetlen pillanatról sem. A rendelkezésre álló számtalan NIKKOR objektív segítségével fantasztikus mozihatással kelthetők életre a HD-videók.

A fényképezőgép csatlakoztatása

A képek vezeték nélküli kapcsolaton vihetők át a fényképezőgépről más eszközre a külön beszerezhető WU-1a vezeték nélküli mobiladapterrel. Ezáltal a képeket könnyedén megoszthatja barátaival és családjával a közösségi hálózatokon vagy e-mailben, de akár biztonsági mentést is készíthet róluk útközben. A WU-1a vezeték nélküli mobiladapter ideális kiegészítő az utazásokhoz, mivel nincs szükség Wi-Fi kapcsolatra a képek átviteléhez. Az intelligens eszközről még távirányítható is a fényképezőgép, így Ön is szerepelhet a csoportképeken, sőt a fényképek előnézete is megtekinthető a felvétel előtt. A D3200 kompatibilis az Android rendszerű eszközökkel.

Beépített képszerkesztés

Számos szerkesztőfunkció áll rendelkezésre ahhoz, hogy kihozza magából a művészi hajlamokat. Az elkészült képhez a különböző kreatív hatásokkal személyes vonást adhatunk: ilyen lehet Miniatűr, a Kiválasztott szín, a Színes vázlat és különböző (például meleg vagy lágy) szűrőeffektusok. A képek át is méretezhetők, retusálhatók, vagy akár meg is vághatók közvetlenül a fényképezőgépen, így gyorsan és egyszerűen javíthatjuk a fényképek minőségét.

A nagy méretű, 7,5 cm-es (3 hüvelykes) és nagy felbontású (921 ezer képpontos) LCD-monitoron a videók és fényképek megtekintése és szerkesztése élvezetes.

Egyszerű működés

A könnyű, kis méretű váznak köszönhetően a D3200 minden csomagba befér, és bárhová elvihető, így sosem marad le a fontos pillanatokról. A fényképezőgép használata során rá fog jönni, hogy a vezérlők elhelyezése intuitív módon történt, és a készülék biztosan és kényelmesen illik a kézbe. Az általános funkciók, például az Élő nézet és a Kioldási mód külön gombbal rendelkeznek. A külön beszerezhető ML-L3 távvezérlő segítségével saját magát is könnyedén lefényképezheti, mivel a D3200 az elején és a hátulján is rendelkezik vevővel. Ha segítségre lenne szüksége, az Info gomb mindig a keze ügyében van.

Egyéb kiemelt funkciók

- Intelligens automatikus élességállítás a videókhoz: folyamatos automatikus élességállítás (AF) a D-videók rögzítése közben. Mozgó témák esetén az állandó motoros AF (AF-F) és a témakövető AF tartja meg az élességet. Az arcprioritásos AF ideális, ha különösebb megerőltetés nélkül szeretne videózni – a fényképezőgép az arcokra állítja az élességet.

- Bővített videólehetőségek: a felvétel rögzíthető Full HD (1080p) felbontásban, és a fényképezőgép támogatja a Nikon ME-1 sztereó mikrofonját. A beépített funkciókkal olyan feladatok hajthatók végre, mint a videó kezdő- és végpontjának beállítása. A mini HDMI-kimenet segítségével a készülék HDTV-hez csatlakoztatható.

- NIKKOR objektívek: a Nikon legendás NIKKOR objektívjeinek segítségével színgazdag, kontrasztos és nagy részletezettségű képek készíthetők, sőt filmes effektusok is alkalmazhatók. A gyors, fix objektívekkel lélegzetelállító portrék, a makróobjektívekkel életnagyságú közelképek készíthetők, a telefotó-objektívekkel pedig távoli témák fényképezhetők.

- Lehetőségek a Nikon rendszerében: a számtalan kiegészítő a kreatív lehetőségek tárházát kínálja. Ezek között szerepel a GP-1 GPS-egység, amelynek segítségével mindig emlékezni fog a kép készítési helyére. A D3200 rendelkezik egy kényelmes, beépített, előugró vakuval, de külső vaku használatával a fényképezés még egyszerűbbé és kreatívabbá tehető. A kompakt és könnyű SB-400 intelligens i-TTL vakuvezérlést és indirekt vakuzást biztosít, hogy éles árnyékoktól mentes, természetes fényhatású képeket készíthessen. A multifunkciós SB-700 izgalmas lehetőséget kínál a körvaku használatára a Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszerén keresztül.

D3200 18–105VR szett

Sokoldalúan használható objektív szett. Tartalmazza a D3200 fényképezőgépet és a nagy teljesítményű AF-S DX NIKKOR 18–105 mm VR objektívet, amely 5,8x zoommal rendelkezik a széleskörű használhatóság érdekében. A rázkódáscsökkentő funkció csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatásait.

A Nikon gépe használat közben: