powered by www.bluechip.hu

Grid 2 - Száguldásra fel

Idén májusban füstölhetjük a gumikat a versenypályán a GRID 2-vel

by Blake Dashed
2013. February 16. 10:13
A Codemasters idén májusba debütáló GRID 2 nevezetű játéka hatalmas siker elé néz. Az első részel sokan még a mai napig játszanak, és felveszi a versenyt a mai játékokkal is. Hiszen a grafikája kitűnő és a játékélmény is maradandó. A képek és a videók alapján a második rész sem fog nekünk csalódást okozni.
A GRID 2 története: Dióhéjban

A történet szerint a játékos egy fiatal és pályakezdő versenyzőt alakít majd, akit egy bizonyos Patrick Callahan karol fel. Célja is van az ifjú tehetséggel, azaz velünk: szeretné, ha személyünkben összefogásra buzdítjuk a World Series of Racing versenysorozat jelenleg igen ellenséges csapatait.



Ehhez nagyon egyszerű a dolgunk: minden versenysorozaton győznünk kell. A játékot Amerikában kezdjük el és feladatunk, hogy minél több rajongót gyűjtsünk magunk mögé és ezzel együtt a többi csapat elismerését is kivívjuk magunknak. Ha ez sikerül, akkor felsorakoznak mögénk és már mint Észak-Amerika első számú versenyzője mehetünk át Európába, majd onnan Kelet-Ázsiába, ahol ugyanezt a procedúrát kell végigcsinálni.


 
A rajongóknak nagyon fontos szerepe lesz a programban. Az elején mi leszünk az új fiú, senki nem ismer még minket. Ám ahogy haladunk előre, úgy növekszik a táborunk is - remélhetőleg. Így folyamatosan kerülünk fel a közösségi oldalakra és a különböző médiába. A rajongók jelentik igazából a tapasztalati pontjainkat, így minél többen vannak, annál több képességet szerezhetünk meg.



A Flashback módot is átdolgozta a Codemasters, de információt sajnos nem kaptunk róla. A GRID 2 májusban jelenik meg PC-re és konzolra egyaránt.

Te játszottál a GRID első részével? Várod a folytatást?