powered by www.bluechip.hu

MSI Killer™ Networking Technológia - Játékosok a vezetőülésben

A Killer™ technológia teszi lehetővé a multi-terhelést a játékos PC-knél.

by Zulu
2013. February 19. 13:39
Címkék: msi, alaplap,
Az MSI mint a világ egyik vezető grafikus kártya és alaplap gyártója örömmel jelenti be kiterjedt partneri viszonyát a Qualcomm Atheros vállalattal a Killer™ Networking technológia létrehozásában, nem csak játékos notebookoknál de a legújabb MSI játékos alaplapoknál is. A szakemberek és játékosok ezentúl egyaránt hasznosítani tudják majd a Killer™ technológiát fokozva ezzel a játék és video streaming tapasztalatokat.
Az MSI alaplapok hálózati része egy egészséges mennyiségű intelligencia hozzáadásával rengeteg munkától szabadítja fel a felhasználókat, így azok ezentúl még jobban tudnak majd öszpontosítani az egyéb feladatokra, legyen az játék vagy egyéb professzionális hálózati szolgáltatás.



Egy jobb  játékos világ

"Valóban izgatottak vagyunk, hogy a Qualcomm Atheros vállalattal közösen egy egyedülálló technológiát tudunk hamarosan bemutatni, a közeljövőben érkező játékos alaplapjainkon." mondta Ted Hung az MSI alaplap részlegének alelnöke. "Ez az MSI-t vezetőülésbe helyezi a játékos alaplapok esetében, mert kiegyensúlyozott teljes felállással ellátunk minden fontos részleget, így játékos árszegmenst is."



Új Killer™ Networking technológia

Az új MSI alaplapok a Qualcom Atheros legújabb Killer™ E2200 chipjével lesznek szerelve, ami számos előnnyel jár a játékosok részére mint más alaplapokon a korábbi változatok. Windows 8 kompatibilitás és Linux által is támogatott illesztőprogramok az alapvető fontossága, amire nem volt lehetőség az előző E2100-as chipen. Egy új és korszerűsített illesztőprogram, és a Qualcomm Atheros-szal közösen kialakított felhasználói felület kiváló felhasználói élményt nyújt, a játékosok számára engedélyezett teljes hatalmat a hálózati forgalom irányításában, fontossági sorrendet felállítva. A Killer hálózat építésével a játékosok maximálisan kihasználhatják a PC-jüket egyszerűen felállítva a prioritásos sorrendet. Nincsenek már korlátok közé szorítva a hálózat sávszélességénél, hogy milyen alkalmazások futtathatók kritikusabban azonos időben való futtatáskor.