powered by www.bluechip.hu

NEXUS 4 - LG E960 - Egyszerűen lenyűgöző

A legújabb fejlesztés az LG-től azoknak, akik mindig többre vágynak.

by Zulu
2013. February 20. 16:17
Címkék: lg, nexus, mobiltelefon, android
Az LG legújabb hardverfejlesztése, az Ön kedvenc Google applikációi és az Android 4.2 Jelly Bean szoftver ötvöződik az új Nexus 4 készülékben. A Qualcomm SnapdragonT S4 Pro processzornak és a 2GB RAM-nak köszönhetően garantált az erő és a gyorsaság. Böngészhet a weben, élvezheti a 3D grafikákat és játékokat a felhasználói élmény csorbulása nélkül. A Zerogap technológiának köszönhetően a telefon betekintési szöge az átlagosnál nagyobb, ami sokkal élvezhetőbbé teszi a képek és videók megtekintését, és nagyban növeli a játékélményt. Örökítse meg fontosabb pillanatait 360 fokban a Photo Sphere mód segítségével és a kivételes teljesítményű kamerával. A Nexus 4 az LG legújabb fejlesztése azoknak, akik mindig többre vágynak.



A Nexus 4 a Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro processzorát kapta, amely erőt és gyorsaságot biztosít a mobiltelefonjának. Böngésszen a weben, élvezze a 3D grafikákat és játékokat a felhasználói élmény csorbulása nélkül. A 2GB RAM-nak és a legújabb Android verziónak köszönhetően a Nexus 4 az eddigi legütősebb Nexus okostelefon.
  • Az újgenerációs, négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor 30%-kal gyorsabb, mint egy normál négymagos processzor, így játszi könnyedséggel hajthat végre egyszerre több feladatot is a mobiltelefonján.
  • Zerogap érintőképernyős kijelző
    A Zerogap technológia segítségével a telefon betekintési szöge közel 180 fokos.
  • True HD IPS Plus Kijelző
    A Nexus 4 kiemelkedően jó minőségű kijelzője még közvetlen napsütésben is élethű, tiszta képeket ad vissza.

  • A 2GB RAM a garancia arra, hogy applikációi zökkenőmentesen működnek, a weboldalakat pedig egy szempillantás alatt betölti mobiltelefonja.
  • Time Lapse funkció
    Az alapok beállítását követően az eszköz időről időre felvételeket készít. A Time Lapse módnak köszönhetően lehetőségünk nyílik arra, hogy növekvő virágokat, mozgó tömeget vagy olyan dolgot örökítsünk meg, ami jelzi az idő múlását.

  • Google Maps
    Lépésről-lépésre navigál akár gyalogszerrel, akár autóval, vagy tömegközlekedéssel szeretnénk eljutni a célunkhoz. Keressünk akár éttermet vagy megfelelő helyszínt az üzleti tárgyaláshoz, rövid leírással és útbaigazítással segíti az utunkat.
  • Google Now™
    A legfrissebb információkkal lát el. Felugró ablakok segítségével könnyedén értesül a legújabb időjárás előrejelzésről, a legfrissebb hírekről és közlekedési eseményekről.
  • Google Play™
    Egyszerűen vásárolhat és közvetlenül tölthet le anélkül, hogy bármilyen alkalmazást kellene ehhez letöltenie. A világ legnagyobb e-könyv, magazin-, zene-, és filmgyűjteménye áll rendelkezésére a Google Play-en.
  • Gyors és egyszerű felhasználói felület
    Egy gombnyomással készíthetünk minőségi képeket a fejlett a felugró menü segítségével.


Alapjellemzők:

Hálózat: 2G: GSM/GPRS 900/1800/1900 3G: 900 / 2100 MHz HSPA+
Méret: 133,9 x 68,7 x 9,1 mm (H x Sz x Mé)
Súly: 139 g
Telefon típusa (forma): Teljes érintőképernyős
QWERTY billentyűzet: Csak virtuális

Kijelző:

Felbontás, színmélység: 1280x768
Méret: 4,7"
Teljes érintőképernyő: Igen

Memória:

Belső / külső (microSD) memória: 16GB eMMC/ nincs microSD slot
Telefonkönyv (nevek száma): Online

Akkumulátor:

Típus: Li-Ion 2100 mAh
Készenléti idő: 390 óra
Beszélgetési idő: 870 perc

Egyéb funkciók:

MP3-lejátszó: Igen
Lejátszott formátumok: H.263, H.264, MP4, DivX
FM-rádió: Nem
RDS: Nem
Dokumentum nézegető: Quickoffice
Mozgásérzékelő: Igen
GPS: Igen
TV kimenet: Nem
Töltő típusa: MicroUSB/Wireless töltő

Forrás: www.lg.com/hu