powered by www.bluechip.hu

Nikon COOLPIX S3500: a gazdag színvilágú kompakt fényképezőgép

A Nikon bemutatja legnagyobb számban értékesített COOLPIX fényképezőgépének utódját.

by Zulu
2013. February 21. 16:42
Címkék: nikon, coolpix, s3500
A rendkívül sikeres, Európában az összes kategóriát figyelembe véve a legnagyobb számban értékesített Nikon S3300 utódjaként a gazdag színvilágú S3500 nemcsak vonzó, hanem intelligens is, és 7x NIKKOR nagy látószögű objektívvel (6,7 cm) rendelkezik. LCD-kijelző, objektíveltolásos rázkódáscsökkentés, 720p videorögzítés és beépített szűrőeffektusok.
Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőképp nyilatkozott:

„A COOLPIX S3500-as modellt tökéletesen arra tervezték, hogy megörökítse az emlékezetes pillanatokat. Az automatikus fókusz és a rázkódáscsökkentő technológia együttesen minimálisra csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, így éles képeket készít, a nagy látószögű objektívvel és az optikai zoommal pedig csoportképek és portrék egyaránt egyszerűen készíthetők. A tetszetős és minőségi kialakításnak, valamint a szemet gyönyörködtető színválasztéknak (a népszerű mintázatokkal) köszönhetően mindenhová magával akarja majd vinni.”


Az S3500 – Hozzon ki többet az emlékeiből

A COOLPIX S3500 egyszerűen a zsebbe csúsztatható, de onnan kivéve sokra képes, így tökéletes választás ahhoz, hogy mindig Önnél legyen, de sokoldalúbb az okostelefonoknál. Karcsú, mindössze 20,5 mm-es házzal rendelkezik, és 7x NIKKOR optikai zoomra képes objektívet és rázkódáscsökkentő technológiát kínál, amely tiszta és elmosódásmentes képeket és videókat készít, akár a barátait filmezi szórakozás közben, akár egy különösen fontos pillanatot örökít meg.

A dolgok egyszerűségét szem előtt tartva az S3500 a kompromisszummentes kreativitás szolgálatában áll. A 18 választható jelenetmód automatikusan optimalizálja a fényképezőgép beállításait a leggyakrabban előforduló képkészítési helyzetekhez, az Intelligens portré rendszer pedig automatikus felismerési technológiák tucatját kínálja, így az avatatlan felhasználók is remek képeket készíthetnek. A Glamour retusálási lehetőségek használatával a portrék az elvárásoknak megfelelőbbé tehetők, a retusálási menüben pedig számos, a képek azonnali javítására szolgáló lehetőség található (például Gyors effektusok mód lejátszáskor). Ide tartozik például a Kiválasztott szín is, amely a képet fekete-fehérré alakítja át, majd a kiválasztott színekkel újraszínezi, a Csillogás pedig csillogó effektust ad a fényes objektumokhoz.

Miután elkészítette a képeket, amelyekre büszke lehet, a 20 megapixeles CCD-érzékelő által garantált kiváló részletességnek köszönhetően a hatalmas felbontás lehetővé teszi a nagy méretű nyomtatást, így nincs akadálya annak, hogy megörökített emlékeit keretbe foglalja. A képeket továbbá meg is oszthatja X2-es (vagy későbbi) Eye-Fi kártya használatával, illetve a digitális fényképeket JPEG-formátumban továbbíthatja közvetlenül okostelefonra vagy számítógépre.

A kezdő filmkészítők imádni fogják az éles HD (720p) videorögzítést, amelyhez csak egyetlen külön filmrögzítő gombot kell megnyomniuk. A legjobb pillanatok azonnal megörökíthetők és lejátszhatók a 6,7 cm-es LCD-kijelzőn.

A kijelző fényerőmódosítása erős napfényben és gyenge fényviszonyok között is tiszta képkészítést és lejátszást tesz lehetővé.

A COOLPIX S3500 nyolc színben kapható: lila, ezüst, fekete, piros, narancs, rózsaszín, rózsaszín (mintázattal) és kék (mintázattal) lesz beszerezhető hamarosan a Bluechipnél.