powered by www.bluechip.hu

Új MSI GTX 650 Ti BOOST GAMING grafikus kártya

Hűvős, csendes, játékos, megbízható, elérhető áron

by Blake Dashed
2013. March 27. 11:11
Címkék: msi, gtx, 650, ti, boost, gaming, grafikus, kártya
A vezető alaplap és grafikus kártya gyártó MSI örömmel jelenti be első MSI GAMING grafikus kártyáját.
Az új GTX 650 Ti Twin Frozr BOOST (MKT név: N650 Ti TF 2GD5/OC BE és N650 Ti TF 2GD5 BE) grafikus kártya a legújabb NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST grafikus chippel van szerelve, 2GB nagy sebességű GDDR5 memóriával és PCI Express Gen 3 foglalattal rendelkezik. Az új grafikus kártya hűtése a népszerű Twin Frozr III megoldás, szabadalmaztatott 8cm-es Propeller Blade ventilátorokkal, nikkelezett réz alappal és Superpipe Technológiával. Az MSI GTX 650Ti BOOST Twin Frozr hőmérséklete és zajszintje mindössze 60°C és 25.37dB teljes kapacitású működésnél, tökéletes egyensúly optimális játékoskörnyezetben. Az MSI exkluzív Afterburner tuning segédprogrammal az új GAMING grafikus kártya teljesítménye a feszültség korrigálásával és időzítések megváltoztatásával egyszerűen fokozható. Az NVIDIA 3D Vision Surround Technológia és az akár 4 kijelző támogatása egyetlen kártyával, a lehető legjobb játékos- és multi-task tapasztalatot nyújta a rajongóknak.

         

Az opzimális játékélmény megvalósítása

A GTX 650 Ti Twin Frozr BOOST az első MSI által kiadott termék a GAMING Sorozatból. A sárkány a dobozon és az MSI Gaming embléma jelzi, a kirobbantó teljesítményt ahogy a dobozon belül szunnyad és várva várja a játékosokat, hogy a közösen szárnyaljanak. A Twin Frozr III hűtéssel kombinálva tökéletes egyensúly jön létre a hang és a hőmérséklet között, a lehető legjobb játékos környezetet biztosítva bármelyik játékalapjául.        


Twin Frozr III Hűtési Megoldás

Az MSI Twin Frozr III hűtési megoldás bizonyítottan bevált szigorú teszteléseknél is a szakmai sajtóban. A saját Propeller Blade technológia több országban szabadalmaztatott, különleges levegőáramlást eredményez a ventilátor lapátok szélén, így nem csak növeli a hűtő hűtési felületnek a lefedettségét, de növeli a légáramlást is 20%-al, a hagyományos ventilátor lapátokhoz képest még jobb hűtést biztosítva! Teljes terhelés esetén az MSI GTX 650 Ti Twin Frozr BOOST grafikus kártya mag hőmérséklete mindössze 65°C és a zaj eközben csak 25.37dB, így egyértlemű a bizonyíték arra, hogy a kártya nem csak segíti a játékosokat, hanem nyugodt, csendes - azaz a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtja!


MSI Exkluzív Afterburner Tuning Eszköz

Az MSI GTX 650 Ti Twin Frozr BOOST grafikus kártya támogatja az NVIDIA GPU Boost technológiát, amely dinamikusan beállítja a grafikus kártya működési frekvenciáját ajáték teljesítményére optimalizálva. Az MSI exkluzív Afterburner tuning segédprogramot használva a játékos egyedül állíthatja be a készülékét, és az időzítéseket, így elérheti a maximális tuning teljesítményt is. Az Afterburner magába foglalja az ingyenes Predator játékbeli bideó rögzítő funkciót is. Az asztali PC-t ezzel okostelefonról is vezérelhetjük. Egyszóval nincs az a játékos, aki meg lenne nélküle!



Egyetlen kártyás 3D Vision Surround Technológia

Amellyett, hogy támogatja a DirectX 11 szabványt, a 3D Vision Surround technológia azt jelenti, hogy az MSI GTX 650 Ti BOOST egyszerűen kezel egy 3D-s monitoros surround könyezetet is egyetlen kártyával. A játékosok akik 3D-s monitorokkal rendelkeznek, 3D szemmüveggel képesek lesznek arra, hogy térben is élvezzék a látványt, a teljes vizuális élményt nyújtotta 3D-s játékokat vagy filmeket. A legfeljebb 4 kijelző kimenet egyetlen kártyán - biztosítja, hogy a játékosok multi-tasking környezetben élvezhessék a játékokat.


Forrás: MSI Sajtóközlemény

További MSI kártyák a Bluechip kínálatában.