powered by www.bluechip.hu

Ígéretes játékokkal bővül az AMD Never Settle akciója

Folytatódik az akció sok Gamer örömére.

by Blake Dashed
2013. April 09. 08:03
Címkék: amd, ati, radeon, hd
Az AMD Never Settle névre keresztelt akciója rendkívül nagy sikert aratott idehaza, de a második felvonás, a Never Settle Realoaded esetében már nem mondható el ugyanez: az akciót idehaza disztribúciós problémák gáncsolták el a siker rögös útján.
A jelek szerint már készülőben van a következő felvonás is, azaz az AMD illetékesei már most gőzerővel dolgoznak azon, hogy az új Never Settle akció kertén belül ismét valami igazán ütős játékot csomagolhassanak a vállalat egyes videokártyái mellé. Az AMD egyik szakembere, Roy Taylor, aki a globális értékesítési divízió vezetője, a Heise.de munkatársainak egy meglehetősen érdekes nyilatkozatot adott, amelyből kiderül, melyik népszerű játék lesz a következő, amely bekerülhet a legújabb Never Settle repertoárjába.

A német nyelvű interjúból kiderül, hogy a következő Never Settle akcióban már a Battlefield legfrissebb kiadása is biztosan jelen lesz, aminek sokan fognak örülni. Az interjúban konkrétan nem hangzik el a Battlefield 4 kifejezés, de a szövegkörnyezetből egyértelműen az jön le, hogy a népszerű játék következő részéről beszél az AMD illetékese. A finom megfogalmazás persze nem is véletlen, hiszen a következő Never Settle akció részleteiről hivatalosan még nem hullott le a lepel, így ez kényes témának minősül. A Game Developers Conference alkalmával már terítékre került a Battlefield következő része, sőt, egyes online források már arról is lerántották a leplet, hogy a játéknak köze van az AMD Gaming Evolved programjához is, így már abszolút nem meglepő, hogy a neves cím bekerül a következő Never Settle akciósorozatba is.