powered by www.bluechip.hu

Megtörtént a hivatalos Far Cry 3: Blood Dragon bejelentés

Megérkezett a várva várt trailer is, ami igazán

by Blake Dashed
2013. April 12. 07:53
A Ubisoft nemrégiben eleget tett a rajongók kéréseinek, és a várakozásoknak megfelelően bejelentette a napok óta a pletykák középpontjában álló Far Cry 3: Blood Dragon-t, amelyet információink szerint nem más, mint a Ubisoft Montreal csapata fejleszt.

A játékról bebizonyosodott mindaz, ami felmerült a korábbi szóbeszédekben, így valóban a Far Cry 3 önállóan futtatható kiegészítőjéről van szó, amiben egy félig ember, félig gép, de ízig-vérig amerikai hős bőrébe bújhatunk majd annak érdekében, hogy igazi, tökös rossz fiúként megmentsük a világot a pusztulástól.

A játék egy olyan univerzumot fest majd le előttünk, amelyet a nyolcvanas évek VHS korszakában megjelent futurisztikus filmek és egyebek álmodtak meg annak idején, így a szabadon bejárható környezetben például különféle kibergkommandókkal kell összemérnünk tudásunkat.

A játék megjelenését a Ubisoft a korábbi terveknek megfelelően május 1-jére tervezi, méghozzá kizárólag letölthető címként PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, 12 fontos árcédulával, sőt, amennyiben előrendeljük a PC-s változatot – például a Steam-ről – megkapjuk ajándékba az alkotás nagyszerű és szintén múltidéző zenéit is.