powered by www.bluechip.hu

Ömlesztett játékhírek

Vasárnapi olvasni- és látnivaló: Dishonored DLC, Flashback trailer, Disney Infinity csúszás.

by Zulu
2013. April 14. 11:09
A mai ajánlónkban egy letölthető tartalmat, egy mesefigurákkal teli újat egy régi klasszikus újragondolását mutatjuk be.

Tavaly jelent meg a Bethesda gondozásában a lopakodós játékok új gyöngyszeme, a Dishonored. Az egyedi hangulatú és nem éppen hagyományos játékmenetű program a kritikusok és a gamerek elismerését egyaránt kivívta.


A játék most április 16-án tovább bővül, hiszen érkezik a The Knife of Dunwall DLC Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.



Békésebb vizekre evezve rengeteg mesefigurával találkozhatunk, a Disney és a Pixar filmekből szinte mindenki feltűnik a Disney Infinity című játékban.


A teljesen nyílt, általunk felépített világban játszódó Infinity az eredeti bejelentéshez képest kicsit később, augusztus 20-án jelenik meg Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii U és 3DS gépekre.



Utolsó versenyzőnk egy igazi klasszikus, pontosan 20 évvel ezelőtt jelent meg az eredeti Flashback játék. Az Ubisoft ígérete szerint nem egy rebootot kapunk, újragondolták a játékot a fejlesztőkkel, de az eredeti hangulatát és szellemiségét megtartva készítették el a játék mai verzióját.


A megjelenést illetően a PC-sek kimaradnak, Playstation 3 és Xbox 3 a platformistán.