powered by www.bluechip.hu

A DotA 2 újabb hőse - Skywrath Mage

by Morzan
2013. April 23. 16:28
Címkék: , a, dota, 2, mage, -
Újabb hőssel gazdagodott a DotA 2 hős választéka. Most név szerint Skywrath Mage csatlakozott a csapathoz.

Az új hős mellett pár újdonság is érkezett, elsősorban a Report rendszert újították fel. A fejlesztők szeretnék jobban kiszűrni a negatív hozzáállású játékosokat, így azokat inkább elbátortalanítják a játéktól. Emellett cél még, hogy tovább ösztönözzék a játékosokat a jobb és tartósabb együttműködésre.


A következők változtak:

  • Ezentúl minden report külön mezőbe kerül. Ezzel az volt a cél, hogy átláthatóbbá tegyék, hogy mi jelenthető és mi nem. Új kategória is létrejött, méghozzá Communication néven, ami magába foglalja a Text és a Voice Abuse -t.
  • Szigorítottak az elbírálásokon is. Figyelembe veszik ezentúl magukat a jelentéseket, a játékbeli viselkedést és még más tényezőket is. Ezek segítségével döntik majd el, hogy indokolt e a tiltás. Ezek a tiltások csak és kizárólag a kommunikációs csatornákra vonatkoznak, azaz az írásra és beszédre. Egyáltalán nem érinti a játékindítást.  Az első tiltás egy napos, a második kettő, a harmadik - és minden további pedig egy hetes.
  • Ezentúl heti 4 reportot kapunk.
  • Eltávolítottak néhány nem használt funkciót, mint például, hogy a spectator (néző) tudott reportolni.

Ezen felül persze néhány fixre és visual javításra/fejlesztésre is sor került. A teljes javítási listát itt tekinthetitek meg.