powered by www.bluechip.hu

Világ gamerei egyesüljetek - Itt a Razer Comms

A Razer™, mint a világ vezető csúcsminőségű játék kiegészítőinek gyártója bejelentette, hogy piacra dobja a Razer Comms névre keresztelt minden-egyben online kommunikációs megoldását, gamerek számára.

by Zulu
2013. April 29. 13:31
Címkék: razer, razer comms
A korábbi zárt verzió visszajelzéseit alapul véve a Razer Comms már egybeolvasztja a VoIP kliens, az azonnali üzenet küldés és az IRC-chat minden előnyét, így a játékosok a világ minden pontján kapcsolatba tudnak kerülni egymással, a teljesen ingyenes szolgáltatás igénybe vételével.

Ezen kívül az alkalmazás az in-game overlay élményével is megajándékoz, amely tökéletesen illeszkedik a PC játékokhoz. Segítségével játék közben folyamatosan is tarthatod a kapcsolatot barátaiddal akár írásban, akár szóban.

A Razer Comms komplett audió algoritmusokat, valamint egy ultra gyors szerver infrastruktúrát alkalmaz, hogy valós idejű, pontos, éles és tiszta kommunikációt tudjon biztosítani fejlett zajszűréssel és a visszhang teljes megszüntetésével.


A Razer Comms eredetileg egy belső project volt, amely a fejlesztők kis csoportjának elszántságának volt köszönhető. Majd miután több visszajelzés is érkezett a rajongóktól, hogy tegyék szélesebb körben is elérhetővé, a Razer Comms megkapta a totális támogatást, hogy egy igazi prodzsekté fejlődjön, dedikált csapatmunkává alakuljon át.

Játékosként elmondhatom, hogy igazán idegesítő, mikor játék közben folyamatosan váltogatnom kell a beszélgetések és a játék felület között, mikor egy időben játszom és beszélgetek a barátaimmal, “ - mondja Min-Liang Tan, aki a Razer társalapítója, CEO és kreatív igazgató.

A Razer Comms globális megoldást kínál erre a problémára. A csatlakozott játékosok világszerte egy sokoldalú szoftverhez jutnak anélkül, hogy további költségekbe ütköznének. A Razer Comm egy profi megoldás a profi rajongóink részére.

A Razer továbbra is ösztönzi a felhasználóit arra, hogy éljenek a visszajelzések lehetőségével, hogy a folyamatos fejlesztésekkel tökéletesíthessék az alkalmazást. Amennyiben még több információra van szükséged az ingyenesen letölthető szoftverekkel kapcsolatban, kérlek látogass el a felület hivatalos oldalára a www.razerzone.com/comms címen. Többek között itt küldheted el az ötleteidet a fejlesztők felé.

Ár: Ingyenesen letölthető

Termékjellemzők:

• Kristálytiszta VoIP kommunikáció

• Játék felületén kezelhető chat és VoIP rendszer

• Könnyen létrehozható és irányítható rendszer a valós idejű kommunikációhoz

• Push-to-Talk funkció a gyors és hatékony kommunikációhoz

• Szerver alapú infrastruktúra a személyes IP-cím védelmére

Rendszerkövetelmény:

• 1.7 GHz Processzor

• 512 MB RAM,

• DirectX 9 level grafikus kártya,

• Windows Vista, Windows 7, Windows 8 OP rendszer

• Internet kapcsolat