powered by www.bluechip.hu

Battlefield 4 hírösszefoglaló

by Morzan
2013. May 01. 14:25
A EA/DICE következő nagy dobásáról, a Battlefield legújabb részéről, a Battlefield 4 -ről már egyre több információnk van. Ez történt áprilisban, a játék körül.
Először is a GamerSpawn jóvoltából megjelent egy videó, ami a közösség kéréseit, javaslatait foglalja össze. Vegyük is őket sorba. Megemlítik a voice chatet, ami igazából nem lenne rossz ötlet, viszont azt is szem előtt kell tartani, hogy a különféle külső programok, mint a TeamSpeak, vagy az újabb Razer Comms már betöltötték ezt a szerepet, így a játékban szinte értelmetlen lenne - hacsak nem hozza azt a hangátviteli minőséget. A következő, a kevésbé scriptelt/irányított egyjátékos kampány. Az EA/DICE páros, ahogy azt már a Battlefiled 3 -ban is észrevehettük, nagyon szeretik az előre beprogramozott, látványos jeleneteket. Párszor nyilatkozták is - sőt, a Battlefield 4 előzetes videóiban is láthattuk, hogy a scriptek most is elég sok helyet kaptak. A közösség nagy kívánsága a commander mód, ami szinte már biztos, hogy szerepelni fog a játékban, így ide tehetünk egy pipát. Végül, de nem utolsó sorban pedig a modok támogatását javasolták, ami (az EA/DICE -ot ismerve) - nem valószínű, továbbá a nagyobb pályák. 


A hivatalos megjelenési dátumok a következőek: 
  • 2013. október 29. - USA
  • 2013. október 31. - Európa


Egyre erősebbek a pletykák, amelyek szerint az AMD újabb nagy dobásra készül. Mindez Roy Taylor nyilatkozatával kezdődőt, amelyben kifejtette, hogy nem lehetetlen, hogy a következő nagy AMD játékbundle épp a Battlefield 4 lesz. Az nem titok, hogy az utóbbi 1-2 évben egyre-másra adnak komolyabbnál komolyabb játékokat a Radeon grafikus kártyákhoz. A legutóbbi nagy dobásuk a Bioshock Infinite volt, de előtte sem kis címek, mint a Crysis 3, a Devil May Cry, a FarCry 3, a Sleeping Dogs vagy a legújabb Tomb Raider kerültek ajándékként hozzácsomagolva a bizonyos 7800-as vagy 7900-as modellekhez. Ez még pletyka, de igen nagy esély van rá.