powered by www.bluechip.hu

A fotózás legjobbjai 2013-ban! - TIPA győztes Bluechip által forgalmazott termékek!

Hong Kongban döntöttek a fotós a termékek legnépszerűbbjeiről - a Vanguard két díjat is hazavitt.

by Zulu
2013. May 14. 15:42
A Canon, a Nikon, a Sony, az Epson, a Leica, az Olympus, a Panasonic, a Samsung, a Sigma és a FujiFilm mellett idén a Vanguard is bekerült a díjazottak közé, ráadásul rögtön két termékek is az év legjobbjának találtatott.


Az első elismerést a szénszálas állványukkal gyűjtötték be, a Vanguard ABEO PRO Kit 283 CGH és hozzá tartozó Vanguard GH300T-vel (pisztolymarkolatos gömbfej, exponáló ravasszal a legújabb csúcskategóriás állványfej)

"A bármilyen szögben, bármilyen terepen történő felállításhoz fejlett szolgáltatásokkal rendelkező ABEO Pro 283CGH karbonállvány a legünnepeltebb innovációkat egyesíti, hogy segítse a fotózás új szintre emelését. Az ABEO Pro 283CGH tartalmazza az iparágvezető GH-300T pisztolymarkolatos gömbfejet beépített exponálógombbal. Lehetővé teszi, hogy anélkül exponáljon, hogy elengedné a markolatot – tökéletes gyorsan mozgó tárgyakhoz."


A második nyertes termékük a legjobb fotóstáska címét vitte el a Vanguard Quovio 41-gyel. A táska azon kívül, hogy teljesen személyre szabhatóan kialakítható belsővel rendelkezik, még egy 14"-os laptop hordozására is kiválóan alkalmas lehet.


Ráadásul vízálló anyagból készült és még rázkódásmentes talpakkal is ellátták a nagyobb biztonság kedvéért.

A termékeket itthon a Bluechip áruházában vásárolhatjuk meg.