powered by www.bluechip.hu

Arctic újdonságok - Mobil rack, kábelrendező és USB töltő

Megérkeztek az új termékek - előtérben a kényelem.

by Zulu
2013. May 29. 19:02
Már megszokhattuk, hogy az Arctic kiegészítők észrevétlenül lopóznak be a hétköznapjainkba. Nincs nagy felhajtás, nincs csicsás dizájnelem vagy felesleges csili-vili - egyszerűen csak teszik a dolgukat.

A mostani három új termék is ezt a vonalat követi, eddig lehet, hogy megvoltunk nélkülük, de velük sokkal egyszerűbb. Az első ilyen a nemes egyszerűséggel csak kábelrendezőként ismert eszköz, mely az összegabalyodott kábelrengeteget hivatott rendszerezni.


A súlyozott rozsdamentes ház csúszásmentes talpakon áll, ráadásul különböző kábelméretekhez is használható. Praktikus irodákba, de az otthoni használat is erősen javasolt.



Másodikként az Arctic Pro 4 Rev 2 USB univerzális töltőre térnénk ki, mely nevéhez méltóan 4 porttal rendelkezik.



Mindegy egyébként, hogy éppen Amerikában, netán Afrikában kalandozunk, az EU szabványon kívül ezekkel is megbirkózik a cucc.


A rövidzárlat-, túláram-, és túlfeszültségvédelemnek köszönhetően nyugodtan rábízhatja az USB eszközeit, ráadásul utazótok is  tartozik hozzá, így kényelmesen vihetjük magunkkal rövidebb-hosszabb útjainkra.



Az utolsó termék egy gyönyörű mobil rack, mely szálcsiszolt nemesacél anyagának köszönhetően nem csak szép, de eléggé strapabíró is a mindennapos használathoz.


A 2.5", 10mm ultra-vékony merevlemezház rendkívül vékony, így szépségével is hódít remek védelmi funkciói mellett.