powered by www.bluechip.hu

Új MSI GeForce GTX 770 Gaming és Lightning grafikus kártyák érkeztek

Előtérben a játék és a tuning.

by Zulu
2013. May 30. 18:02
A vezető grafikus kártya és alaplap gyártó MSI bejelenti a legújabb GeForce GTX 770 Gaming és GeForce GTX 770 Lightning kártyáit. Az új Twin Forzr IV Advanced hűtéssel ellátott MSI GeForce GTX 770 Gaming Airflow Control technológiája közvetlen légáramlással éri el az optimális hőleadást.


 Ezzel a korszerű hűtéssel az MSI Gaming alkalmazás könnyű hozzáférést biztosít a még nagyobb teljesítményhez is, lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan Játék módba, Öko módba vagy az Alapbeállításra válthassunk, pillanatok alatt, felajánlva a legjobb egyensúlyt teljesítmény, fogyasztás és hőleadás között. Az új GeForce GTX 770 Lightning is a világbajnok Unlocked Digital Power-rel van szerelve, amely egy Feloldott BIOS-t jelent teljes tuning szabadsággal. A Digitális PWM garantálja a jobb tuning stabilitást és továbbfejlesztett tápellátást, ami növeli a PCB rétegeket és megsokszorozza a feszültséget, a még jobb tuning érdekében.


A grafikus kártya Tweaking egyszerűbb az MSI Gaming alkalmazással

Az MSI exkluzív Gaming alkalmazás kifejezetten a tömeges játék piacot szem előtt tartava lett kifejlesztve. A játékosok általa képesek nagy teljesítményű játék módba váltani egyetlen gombnyomással anélkül, hogy trükköket kellene bevetni, vagy mélyen bele kelljen merülni a dedikált hardver lelkébe. Ebben az üzemmódban az extra hűtési teljesítmény biztosítja az egyenletes teljesítményt az összes játékban. Energiatakarékos üzemmódban a grafikus kártya alacsony fogyasztási állapotba helyezi magát, ezáltal csendesebben is működik, kényelmes internet- és egyéb munkakörülményeket biztosítva a felhasználónak. Az alapértelmezett mód visszaállítja a grafikus kártyát gyári beállításokra. A három mód között egyetlen kattintással válthat, a megfelelő teljesítményre vontakozó követelmények eléréséhez.


Twin Frozr Advanced

Az MSI GeForce GTX 770 Gaming tartalmazza a Twin Frozr IV Advanced hűtési megoldást, Propeller Blade technológiával rendelezik, SuperPipe hőelvezető csöve van, mindez nikkelezett réz alapon. Ez a hűtési rendszer nagyméretű 10cm-es ventillátorokkal rendelkezik az alacsonyabb zajszint érdekében, nagyobb levegőáramlást biztosítva garantálja az ipar vezető hűtési teljesítményét. Ezen kívül az MSI Exkluzív levegőáramlás-vezérlő (Airflow Control) technológiája jelentősen növeli a hűtési teljesítményt egy szerény  68°C fokos maghőmérséklettel és 35dB ventilátor zajjal, még akkor is ha teljes terhelés alatt van a kártya játék közben. Az MSI termékek folyamatosan fejlődnek, hogy minden játékos javára szolgáljanak!


MSI Exkluzív Feloldott Digitális Teljesítmény

Mind a HD 7970 Lightning, úgy a GTX 680 Lightning is számos tuning rekordott döntött meg a Feloldott Digitális teljesítménynek (Unlocked Digital Power) köszönhetően. Folytatva a hagyományt, az MSI GeForce GTX 770 Lightning is fel van szerelkezve az azonos nyitott BIOS-ú kerettel, a digitális PWM vezérlővel és fokozott energia megoldással. Ezáltal minden BIOS-on belüli védelmi határérték letiltható egyetlen kattintással. A hozzáértő játékosok könnyen engedélyezhetik a maximális teljesítményt hardver módosítások nélkül. A digitális PWM vezérlő egy stabil és precíz feszültségjel, rövidebb válaszidős feszültség beállítás, a hagymányos analóg mintákhoz képest. A továbbfejlesztett tápellátó megduplázza a hálózati meghajtót, tovább javítva a túlhajthatóságot a referencia lapon. Ezen túlmenően, a szabadalmaztatott GPU Reaktor, az iparág első motoros hátlapi kialakítása, amely a nagyobb grafikus mag teljesítményt biztosítja, szűri a tápegység zajt és javítja  a tuning stabilitást. Az MSI GeForce GTX 770 Lightning tartalmazza a Feloldott Digitális Teljesítményt, hogy a játékosokokat akár tuning világbajnokokká avassa!


A termék hamarosan elérhető a Bluechip webáruházában ITT.