powered by www.bluechip.hu

Újdonság - Acer Iconia W700P Tablet

Erős, mint egy PC, könnyű, mint egy tablet.

by Zulu
2013. June 03. 13:18
Címkék: acer, iconia, tablet, táblagép
A nagy teljesítményű 11,6 hüvelykes ICONIA W7 sorozatú táblagép és bölcső1kombinációja a keze ügyébe helyezi az azonnali produktivitást. Az Intel® Core™ processzora villámgyors és a bölcső álló és fekvő elrendezésben is csatlakoztatható a kényelmes böngészés, megosztás és érintéses működtetés lehetővé tétele érdekében. Más eszközök a számos portok valamelyikén keresztül csatlakoztathatók az egyszerű bővítés és töltés érdekében; és rendelkezésre áll egy Bluetooth® billentyűzet is.

Az erős 11,6" Iconia W700P tablet kézzel fogható közelségbe hozza az azonnali termelékenységet. Karcsú, elegáns ezüstszínű házával a professzionális Acer Iconia W700P ugyan olyan teljesítményt kínál, mint egy notebook, és ehhez 8 órányi akkumulátor üzemidő párosul!


Az ICONIA W7 mindenre alkalmas a képek megtekintésétől a webböngészésig és a táblázatkezelésig. Egyszerűen helyezze csak be a bölcsőjébe1 és válassza ki a legmegfelelőbb elrendezést: állót a képek megtekintéséhez vagy olvasáshoz; a 20 fokra megdöntött fekvőt a kényelmes érintésvezérléshez; illetve a 70 fogra megdöntött fekvőt a notebook típusú megtekintéshez és a billentyűzettel1végzett munkához. A HDMI® és USB 3.0 portok1 további rugalmasságot biztosítanak.

• Nagyszerű teljesítmény, köszönhetően a harmadik generációs Intel® Core™ processzor családnak

• 11,6” full HD kijelző 10 pontos érintés-érzékeléssel a konzisztens és pontos színek érdekében

• 178°-os beláthatósági szög a jobb információ megosztás és csoportos megtekintés kedvéért

• 6 másodperc alatti rendszer-betöltés és 1,5 másodperces újraindulás az Acer Green Instant On jóvoltából

• Csupán 2,5 másodperc alatt csatlakozik az internethez az Acer Always Connect révén


Vállalati kompatibilitás

Az Acer Iconia W700P tablet könnyedén képes beilleszkedni a meglévő vállalati IT infrastruktúrába magas szintű menedzselhetőségével, kiemelkedő felhasználhatóságával és fejlett biztonságtechnikájával.

Stabil biztonság

Az Iconia W700P tablet fejlett biztonságtechnikai tulajdonságokkal rendelkezik.

A Trusted Platform Module (TPM) megoldás garantálja a kliens platform integritását, jelentéseket készít biztonsági tényezőkről, detektálja a korábbi konfigurációk megváltoztatását és ezektől függőn döntéseket hoz a továbbiakról. Az Acer Backup Management jóvoltából a fontos adatok biztonságban vannak baleset vagy összeomlás esetén is, lehetővé téve az adatok és fájlok egyszerű biztonsági mentését, míg az Acer Recovery Management igény szerinti helyreállítást kínál, hogy Ön teljesen nyugodt legyen. Továbbá a Trusted Boot segít megvédeni a rendszerbetöltési folyamatot és gyakorlatilag kizárja a rosszindulatú szoftverek lehetőségét.


Hatékonyság mindenhol - Windows 8 Pro. Mindent megtehet: tablet mobilitás és PC erő.

A Windows 8 Pro-val Önnek nem kell feláldoznia a teljesítményt, a biztonságot vagy a rugalmasságot. Mindezt egyszerűen megkapja egy személyre szabott élményen keresztül, ami lehetővé teszi, hogy Ön az üzletmenet számára fontos nagyszerű tulajdonságokat kedvenc alkalmazásaival kombinálja.  Mindez kompromisszumok nélkül, olyan biztonsággal, ami az üzlet működtetéséhez szükséges.

És ha ez nem lenne elég és Ön folyamatosan kapcsolatban is szeretne maradni, a Windows 8 Pro segít Önnek, hogy gyorsan és biztonságosabban dolgozhasson gyakorlatilag bárhonnan a mobil széles sáv, Wi-Fi és a VPN kliensek segítségével. Mostantól Ön képes lesz elérni PC-jét, fájljait, alkalmazásait és a médiát gyakorlatilag bárhonnan a Távoli Asztal jóvoltából.


Opciók és tartozékok

• Micro HDMI - VGA átalakító

• Második adapter

• Stylus toll

• Védő tok

• Bölcső

• Bluetooth billentyűzet