powered by www.bluechip.hu

Az MSI bejelent 30 Intel 8 sorozatú alaplapot

A legszélesebb választékot kínáljuk az érkező következő generációs Intel processzorokhoz Tuning, Játékos és Military Class 4 alaplapokból.

by Zulu
2013. June 03. 17:08
Címkék: msi, alaplap, intel 8
Készen állsz az új Intel Haswell platformra? Az MSI készen áll! Több mint 30 új, 8-as sorozatú alaplapjával az MSI bemutatja az egyik legteljesebb alaplap skáláját az új Intel platformhoz az alsó belépő szinttől a felső csúcs-kategória legtetejéig!


Az MSI mint a világ vezető grafikus kártya és alaplap technológia gyártója örömmel jelenti be, hogy az Intel legújabb Core sorozatú processzoraihoz teljes körű alaplap kínálattal szolgál. 23 Klasszikus model, 5 GAMING model és 3 Tuning model áll az MSI kínálatában az alaplapok széles választékában, az új Intel 8-as sorozatú chipjeivel. Mindegyik MSI alaplap most Military Class 4 komponensekből épült, bizonyítottan a minőség és stabilitás valamint a hozzáadott védelem biztosítása érdekében. Továbbá, a közelmúltban az MSI Z87-GD65 GAMING alaplap elnyerte a COMPUTEX Best Choice Golden Award díját, ami az első alkalom a COMPUTEX történelmében, hogy ezt a rangos díjat egy alaplap nyerte. Az MSI ezért elkötelezett, hogy kiváló minőségű alaplapokat szállítson a jövőben is.


Z87? CSAK JÁTÉK!

A 2013-as CeBIT kiállításon az MSI bemutatta az új GAMING sorozatú alaplapjait és grafikus kártyáit, melyeket kifejezetten játékosok számára terveztek, és a világhírű professzionális játékos csapat, a Fnatic, jóváhagyásával készültek. A Z77 GAMING sorozat feltűnő megjelenésért a sárkány felelt, ezáltal is népszerűsítve az új színvilágot, mely folytatódik az új 8-as sorozatú Gaming alaplapoknál is, viszont egy lépésel tovább haladva és meghallgatva a hivatásos és amatőr játékosokat is, valamint a szerkesztőket és tesztelőket, ellenőrizték, újragondolták és megerősítették a Gaming alaplapk minden egyes részletét. Az Audio Boost-tal a szenzációs, kiváló minőségű hangzás garantált, amivel a játékosok megtapasztalhatják az új, füleket megmozgató digitális harctereket. További funkciókkal is bővültek, hogy létrehozzanak egy új szabványt a Gaming alaplapokhoz, iránymutatóként. Természetesen minden Gaming alaplap továbbra is Killer Ethernet technológiával van szerelve, amely megöli a LAG-eket. A Gaming alaplapok a jövőben is mély fekete színűek lesznek a sárkány vörös színével díszítve.


MSI, Megváloztatjuk a Tuning világot

Az elmúlt évben a Z77 MPOWER bevezetésével felráztuk az alaplap iparágat, mert létrehoztunk egy lapot, mely egyszerűen az tette, amit tennie kell. Stabilan működött túlhajtva is, felállítva az OC Certified immár szabványt. A 4. generációs Intel Core processzorokkal egyidőben az MSI bejelenti 3 OC Certified alaplapját, a Z87 MPOWER, Z87 MPOWER AMX és Z87 XPOWER alaplapokat.

Minden modell speciálisan tuningra hangolt, így az MSI OC Certified modellek garantálják a stabilitást és a legújabb nagy teljesítményű Intel CPU-kból kihozzák a maximumot. Az MSI Tuning alaplapok stílusosan fekete-sárga színekben pompáznak a jövőben is.


Leleplezés a COMPUTEX-en

Az MSI 2013. június 03-án a "Taipei International Convention Center", 102-es tárgyalótermében sajtótájékoztatót tart. A konferenciára az MSI meghívta a professzionális tuning szerelmeseit, a játékosok képviselőit, hogy megmutassák nekik az MSI új, 8-as sorozatú alaplapjait. Több tucat a teljesen új 8-as sorozatú alaplapból megjelenik az L0609-es standon is a COMPUTEX TAIPEI 2013, kiállításon is, a Nangang Kiállítóteremben 2013. június 04-08. között. Mindenkit szeretettel várnak a helyszínen szakembereink, ahol egyéni bemutatót is tartanak és állnak a látogatók rendelkezésére.

További információkért, kérjük látogassa meg az MSI COMPUTEX TAIPEI 2013 online kiállítását: http://new.msi.com/computex/2013/