powered by www.bluechip.hu

Blizzard Desktop Launcher

A Blizzard bejelentette a Battle.net Desktop Launchert!

by Morzan
2013. June 11. 10:46
Címkék: launcher, desktop, blizzard,
A Blizzard most már hivatalosan is bejelentette a Battle.net Desktop Launchert, minek segítségével könnyedén elérhetjük Blizzardos játékainkat.

Tovább folytatják a Battle.net fejlesztését, ahogy azt már említették. Most béta tesztre hívnak meg embereket, hogy kipróbálják az új Battle.net desktop launchert és az esetleges hibákat ezáltal kiszűrjék. A launcher célja, hogy az összes Blizzardos játékot könnyedén, egyszerűen el tudják érni a játékosok.

Ha szeretnél bekerülni a tesztelők közé, akkor a Battle.net -re való bejelentkezés után a Béta profilokhoz kell tovább lépj. Ha itt akár egy játéknál is bepipáltad a kis kockát, hogy érdekelnek a tesztek, akkor a Battle.net -hez is lesz esélyed bekerülni. A játékosokat hullámokban hívják meg, és ha sikerült bekerülj, akkor automatikusan lehetőséged lesz letölteni, és egy emailt is kapsz.

We're continuing the Battle.net®-related testing we mentioned previously. As part of this, we're now inviting beta testers to help test and refine a new desktop app for Battle.net designed to improve the launcher experience for all Blizzard games and streamline the ability for players to get into their games.

If you'd like to help us with the testing, head to your Battle.net Beta Profile and opt in to at least one of the game universe beta tests (if you haven’t done so already). We'll be inviting players to the beta test in waves—if you're selected, your Battle.net account will be flagged automatically and you’ll receive an email with additional details.

For more information, check out the FAQ or visit the beta test forums.