powered by www.bluechip.hu

Diablo III Előrendelési Bónuszok

Diablo III konzolos előrendelés esetén kapható bónuszok.

by Morzan
2013. June 13. 11:05
Címkék: , diablo, iii, konzol, előrendelés
A Diablo III konzolos változatának előrendelésével újabbnál újabb, és ritkább tartalmakra tehetünk szert.

Izzítsuk be a kanapét, erősítsük meg a falakat, itt az ideje, hogy végre felemeljük a ház oldalára a régen tervezett bástyákat, hiszen a Diablo 3 rázúdítja a poklot a nappalira! „Megéri előre felkészülni a hordák özönlésére” írja a battle.net. Azok akik előrendelik a konzol-játékot, melynek a megjelenési ideje most már hivatalos (Szeptember 3.), szép kis bónuszokban részesülnek.

 

Xbox 360® and PS3™ Preorder Itemek:

Minden Xbox 360 és PS3 kozolra előrendelt játék tartalmazni fogja a következő ördögi, izgalmas cuccokat, melyeket tudja majd hordani az összes karakter fajta:

  • „Infernal Helm” – Első szinttől hordható fejes. Plusz tapasztalat bónuszt ad a kezdő karaktereknek, hogy minél hamarabb elérjék az áhított legnagyobb fokozatot a játékban.
  • „Angelic Wings” – A „Sanctuary” sötét világába fényt sugározunk ezekkel a szárnyakkal. A démonok nem igazán örülnek neki…
  • „Bottled Cloud Dye” – Felhő-fehérre festhetjük vele a nehezen megszerzett gyönyörű páncélunkat.
  • „Bottled Smoke Dye”- Az előző ellentétje, egy szép szürkés-fekete sötét árnyalatot adhatunk ezzel a felszerelésnek.

Kizárólagos Playstation 3 bónuszok:
  • „The Hero’s Journey” – Legendás vállas, amelyre egy „Jouney” stílusú sálat terveztek.
  • „Drake’s Amulet” – Legendás amulett, amely megszólalásig hasonlít a Drake által hordott gyűrűre az Uncharted-ből (a szóban forgó gyűrűt a nyakán hordja).
  • „Leoric’s Gauntlets” – Ezek a legendás kesztyűk egy szellem-csontvázat idéznek, amely az oldalunkon harcol.
  • „Crimson Angelic Wings”- A fentebb említett szárnyak egy kis kozmetikai változással, piros színben ragyognak.
  • „Leah’s Ring” – Legendás gyűrű, melyet eredetileg Decard Cain ajándékozott Leah-nak. Hatvanadik szinttől hordható, és jelentős bónuszt kapunk a következőkre: „Magic Find”, „Gold Find”, valamint szaladási sebesség és védekezés (defenses).

Fontos tudni ezekről a bónuszokról, hogy nem átadhatók más platformokra, azaz az Xbox-os nem működik PS3-on és fordítva. Ugyanakkor megtudtuk azt is, hogy mindez az Xbox LIVE és Playstation Network keretén belül fog lezajlani, a játékosok itt kapják meg a fent leírt bónuszokat, miután a szerver regisztrálta és jóváhagyta az előrendelői titulust.