powered by www.bluechip.hu

Az Acer Aspire P3 – A számítógép újraértelmezése

Megérkezett az átalakítható Acer Aspire P3 Ultrabook™ és ezzel a személyi számítógépek új korszaka.

by Zulu
2013. June 14. 19:12
A szuper vékony és könnyű Aspire P3 alkotómunka esetén Ultrabook™ de amikor nagyobb rugalmasságra van szükségünk, tablet.




Flip and Switch – egyetlen mozdulat

Az Acer Aspire P3 Ultrabook™ egyesíti mindazt, amire egy sokoldalú eszköz esetében szüksége van. A védőburkolatot kinyitva egy fantasztikus Ultrabook™ tárul a szemünk elé. Távolítsa el az érintőképernyőt, hogy karcsú és könnyű táblagépet kapjon. Ultrabook™. Inspired by Intel.

Érintés és gépelés

Az akár 10 ujj érintését is kezelő érintőképernyővel minden feladatot a lehető legpontosabban lehet kivitelezni. A HD, ragyogó éles képet adó érintőképernyő lehetővé teszi az alkalmazások és fájlok közötti gyors görgetést, míg a chiclet billentyűzettel a fontos emaileket lesz igazán kényelmes megírni.

Igazi multitasking

Az új, átalakítható Acer Aspire P3 Ultrabook™ akár Intel® Core™ i5 processzorral is kapható, ami lehetővé teszi több összetett művelet párhuzamos kezelését. Ezt támogatja a Windows 8 Snap is, ami az alkalmazások közötti váltást engedi meg, anélkül, hogy keresgélni kellene ezeket.

Tegye meg az első lépéseket ahhoz, hogy Ön is profi DJ lehessen. Fedezze fel a Virtual DJ személyre szabott és érintésvezérelt verzióját, amelyet ingyenesen biztosítunk újonnan vásárolt Acer Windows 8 érintőképernyős termékéhez. Nem kell mást tennie, mint regisztrálni újonnan vásárolt Acer készülékét, és máris letöltheti az ingyenes verziót az exkluzív Tiesto-hangsávokkal.