powered by www.bluechip.hu

Az MSI bemutatja: GeForce GTX 780 Gaming

Exkluzív, játékosoknak szánt gyors tuning alkalmazással

by Zulu
2013. June 19. 09:34
A vezető nemzetközi alaplap és grafikus kártya gyártó MSI ezennel hivatalosan is bejelenti a high-end GTX780 Gaming grafikus kártyáját! Az új, NVIDIA GeForce GTX 780 GPU-ra épülő, 3GB nagysebességű PCI Express Gen3-as GDDR5 memóriával rendelkező, valamint exkluzív MSI Gaming App tuning segédprogrammal párosítva érkező grafikus kártya lehetővé teszi a játékosok számára, hogy azonnal válthassanak nagy teljesítményű OC üzemmódba, Játékos módban vagy éppen Csendes módban használják kártyájukat.


Az MSI saját fejlesztésű levegőáramás-vezérlő technológiájával a duál, túlméretezett 10 cm-es ventillátorai és a szabadalmaztatott Propeller Blade technológia tökéletesen kiegészítik a Twin Frozr IV fejlett és lenyűgöző hűtési teljesítményét. A belső hőmérséklet ezáltal csak 67°C és a zajszint is mindössze 25,7dB teljes terhelés mellett. Az MSI GTX 780 Gaming a játékosoknak páratlan játék teljesítményt és stabilitást nyújt. Ezen kívül az MSI Military Class elemek immár a negyedik generációba léptek, a valaha leghosszabb élettartamot és nagyobb stabilitást garantálva. Az MSI exkluzív audió-videó rögzítő szoftver, a Predator, lehetővé teszi a játékmenet könnyű rögzítését és megosztását a barátokkal. Az MSI GTX 780 Gaming szoftverei és maga a hardver célja is, hogy a játékosok valódi fegyvere legyen, domináns minden fronton.

Exkluzív Gaming alkalmazás az egyszerűbb grafikuskártya tuning érdekében

Az MSI kifejlesztette saját Gaming alkalmazását, egy tuning segédprogramot, a valódi játékosokra gondolva. Mindössze egy gombnyomással válthatunk olyan kártya módok között, mint a nagy teljesítményű OC üzemmód - nagyobb hűtéssel a szélsőséges teljesítmény érdekében, a Gaming mód - tökéletesen kiegyensúlyozott teljesítmény, hőmérséklet és stabilitás, valamint a Csendes mód - ami garantáltan csökkenti a zajt a minimumra és a játékosoknak kényelmes és pihentető felhasználói környezetet biztosít.

Twin Frozr hűtés evolúció


Az MSI GTX780 Gaming jellemzője a Twin Frozr IV Advanced hűtési megoldás. Amellett, hogy tartalmazza a: Propeller Blade technológiát, a Super Pipe és nikkelezett réz alap technológiákat, optimális hűtési teljesítménnyel rendelkezik; 10cm-es nagy méretű ventilátor lapátokkal a maximális légáramlás és ultra alacsony zajszint, valamint a páratlan hőleadás biztosított. Ezen kívül az MSI új, saját fejlesztésű levegőáramlás-vezérlővel is felszerelte a kártyát. Ezzel az úgynevezett tölcsérrel a levegőt közvetlenül a hőcsőre tereli, ami hatékonyabb hűtési biztosít. A GPU hőmérséklete teljes terhelés alatt csupán 67°C, a zajszint viszont halk, mindössze 25,7dB. Sőt, az MSI továbbra is elkötelezett az innováció és a tökéletesség iránt, elszánt a játékosok mindenkori kiszolgálására.