powered by www.bluechip.hu

Megújult fuso® alkalmazás még több Samsung Smart TV-n

Mostantól a Samsung Smart TV-ken tavaly megjelent fuso® alkalmazás még több modellen elérhető.

by Zulu
2013. June 20. 21:42
Címkék: samsung, smart tv
Az ingyenes szolgáltatás népszerű sorozatokat, műsorokat, filmeket, ingyenes internetes tartalmakat nyújt ezentúl valamennyi 2011., 2012. és 2013. évi 5/6/7/8 sorozatú modell tulajdonosa számára.

„Az alkalmazás tavaly novemberben rajtolt a Samsung 2011-es Smart TV modelljein. Az eltelt időszakban az egyik legtöbbet letöltött alkalmazás volt, és a több mint 20,000 aktív felhasználó, több százezer videó megtekintést generált az alkalmazásban. A megjelenés óta számos igény érkezett, hogy a 2012 és 2013-as Samsung Smart TV modelleken is elérhető legyen a fuso® ” – mondta el Szöllösi János, a Samsung Electronics Magyar Zrt. Smart TV alkalmazás specialistája.


“Örömünkre szolgált, hogy az új továbbfejlesztett 2012 és 20113-as modelleken is elérhetővé vált, a fuso® alkalmazásunk. Az új hardvereken számos új funkciót, valamint a több mint 2 millió videós tartalom (szinte az összes hazai kereskedelmi TV csatorna műsorai, internetes videók és sok minden más) mellett, a Grooveshark jóvoltából mintegy 20 millió zeneszámot, és a jelentősebb hírcsatornák híreit is elérhetik a felhasználók – nyilatkozta Lázár Csaba, a FUSO Ecosystem Nyrt. elnöke.