powered by www.bluechip.hu

A Kingston Technology az x86 és az ARM mikroszerverek növekvő piacára koncentrál

A Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártója bemutatta a mikrokiszolgálók, a szerverpiac egy új és egyre növekvő szegmense számára kifejlesztett kiszolgálómemória-megoldásait.

by Zulu
2013. July 11. 15:15
Címkék: kingston
A Kingston® 1,35 V-os, alacsony feszültségű ECC SO-DIMM modulokat, illetve 1600 MHz-es és 1333 MHz-es nem regisztrált DIMM modulokat is kínál az x86-os vagy ARM-alapú processzorok és a SoC-megoldások (system-on-chip, azaz rendszer egy lapkán) támogatásához.


A mikrokiszolgálók népszerűsége gyorsan növekszik, mivel a vállalkozások olyan nagy teljesítményű, ugyanakkor energiahatékony és kis helyet foglaló megoldásokat keresnek, amelyek képesek kiszolgálni az egyes adatközpontok vagy felhőalapú alkalmazások igényeit. A mikroszerverek hasznosak lehetnek a webhely- és felhőszolgáltatók, vagy a nagy mennyiségű adatot kezelő rendszerek számára, ahol másodpercenként több terabájt vagy petabájt adatot kell elemezni. A Kingston alacsony feszültségű, nagy teljesítményű mikrokiszolgáló-memóriamoduljai ideális megoldást jelentenek az ilyen típusú feladatok elvégzésére. 

„Az olyan alacsony energiafogyasztású SoC-megoldások, mint például az Intel Avotonja vagy a Calxeda, az Applied Micro és a Marvell ARM-alapú rendszerei, lehetővé tették a technológia korai felhasználói számára, hogy megjelenjenek a mikroszerverekkel a piacon. Miközben az ilyen kiszolgálók ökoszisztémája folyamatosan fejlődik és piaci részesedésük nő, mi már most készen állunk arra, hogy partnereinknek és ügyfeleinknek alacsony energiafogyasztású és nagy teljesítményű memóriamegoldásokat kínáljunk” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.


A Kingston 25 éve világelső a memóriagyártók piacán. Az évforduló alkalmából készült videót, valamint további információkat, így a Kingston történetének összefoglalását itt tekintheti meg: http://www.kingston.com/us/company/25_years. Szintén kerek évfordulóját ünnepli a HyperX sorozat. Az első nagyteljesítményű HyperX memóriamodult 2002 novemberében mutatták be.

Keresse fel a Kingstont az alábbi helyeken: 

Bluechip: http://www.bluechip.hu

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: http://twitter.com/#!/kingstontech

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

Flickr: http://www.flickr.com/photos/kingstontechnologyemea/