powered by www.bluechip.hu

Xbox LIVE Gold: Ingyen Assassin’s Creed II

Xbox LIVE Gold tagoknak mostantól ingyenesen az Assassin’s Creed II című játék!

by Morzan
2013. July 16. 16:01
Címkék: ii, creed, live, xbox,
A „Games with Gold” akció keretében a Ubisoft kiváló „Assassin’s Creed II”-je a következő játék, amely július 16-tól ingyenesen elérhető az Xbox LIVE Gold előfizetők számára. Egyszerűen töltsd le a játékot az Xbox 360 konzollal, vagy az internetes Piactéren keresztül, hogy a konzol legközelebbi bekapcsolásakor automatikusan letöltődjön.
Az „Assassin’s Creed II” július 16. és július 31. között tölthető le ingyenesen, és ahogy minden más játék, ez is véglegesen a tiéd marad. Az „Assassin’s Creed II” játék 90-es Metacritic pontszámmal büszkélkedhet, valamint 2010-ben 27 különböző  díjat nyert meg az E3 kiállításon, köztük a Spike TV „Legjobb kalandjáték” díját.
Ugyancsak figyelmedbe ajánljuk a július 16-tól július 31-ig tartó „Assassin’s Creed” franchise leárazásokat is, amelynek keretében további játékokat és DLC-ket vehetsz meg kedvező áron. 
Alig egy hónap alatt a „Games with Gold” kezdeményezés máris három remek játékhoz juttatta az Xbox LIVE Gold előfizetőket, ezek a „Fable III”, a „Defense Grid: The Awakening”, illetve most az „Assassin’s Creed II”. Továbbra is minden hónapban két játék válik ingyenessé.