powered by www.bluechip.hu

Modern Warfare 4 pletykák

Úgy tűnik a Call of Duty eddigi leghosszabb szériája, a Modern Warfare univerzum mégsem fog a feledés homályába veszni, készülhet ugyanis a negyedik rész a Sledgehammer Games jóvoltából.

by sANtiaGo
2013. July 18. 12:51
Mint tudjuk a Call of Duty nyolcadik része, vagyis a Modern Warfare 3 nem egyedül az Infinity Ward fejlesztőgárdájának az érdeme, a Sledgehammer Games tagjai is szorosan közreműködtek elkészítésében.

Most úgy tűnhet, hogy az új csapat felnőtt az Activision szemében és egy új Modern Warfare részt bíztak rájuk, melyet immáron egyedül fejleszthetnének. A pletykát Robert Valdivia, egy jelenleg San Francisco-ban élő VFX, vagyis vizuális hatásokért felelős Sledghammer tag írása indította be. A fejlesztő a fotó-realisztikus megjelenésért ’lesz’ felelős a „következő Call of Duty: Modern Warfare címnél”.

Elképzelhető tehát, hogy a jelenleg három csapat, kik Call of Duty címeken dolgoznak, felváltva fogják kihozni az újabb részeket, így egy kis matekkal kiszámítható, hogy egy csapatnak 3 éve lehet a fejlesztésre, ha minden igaz.

Egy érdekes MP1st kommentből kiindulva pedig elképzelhető lehet, hogy az Infinity Ward emberei helyett a Sledgehammer Games fog először új motort rakni a játék alá.

Ti mit gondoltok? Jobb lenne a három éves fejlesztési ciklus?