powered by www.bluechip.hu

Aggódik a Wargaming a free-to-play és az Xbox Live miatt

A Wargaming szerint nem fér össze az Xbox Live és a free-to-play, mivel az állandó frissítésekre nem biztos hogy a leggyorsabban érkeznének meg a Microsoft engedélyei.

by sANtiaGo
2013. July 22. 22:03
A World of Tanks is beállna a sorba a free-to-play játékok átszervezésében Xbox360-ra, ám a fejlesztő CEO-ja, Victor Kislyi aggodalmát mutatta ki a minap.
Épülget és szépülget a WoT Xbox360-as verziója, ám még mindig nem letisztázott a kérdése, hogyan fogják a patcheket a leghamarabb elérhetővé tenni a játékosok számára. Kislyi szerint még okozhat ez gondot, ám emmiféleképpen nem hátrálnak meg. Vajon a hosszú jóváhagyási folyamat működésképtelenné tenné a free-to-play modellt? 
” Az online játékoknak az egyik legnagyobb előnye, ha elrontasz valamit, azonnal kidobhatsz egy frissítést. Viszont a Microsoftnál az egyik legnagyobb kihívás a frissítések gyakorisága volt. Ugyani ez a folyamat nagyon hosszadalmas és bonyolult procedúrán esik át előtte, ami elfogadhatatlanná teszi ezt a free-to-play esetében.”
A vezető még mindig optimistán tekint a leendő közös kapcsolatra és reméli, hogy a Microsoft csak belátja, hogy nekik is változtatni kell pár dolgon.