powered by www.bluechip.hu

Az MSI bejelenti a legújabb ultravékony All-in-One PC-jét - MSI Adora24

Az MSI mint a vezető nemzetközi alaplap, grafikus kártya és All-in-One (AIO) PC-k gyártója örömmel jelenti be, hogy útjára indította a vadonatúj ultra vékony külsővel rendelkező AIO sorozatát.

by Zulu
2013. July 24. 12:20
Az Adora24 névre keresztelt AIO a világon az első olyan PC, ami vibrálás mentes kijelző technológiával rendelkezik. A burkolatának vastagsága a legvékonyabb ponton mindösszesen 21 mm, a vizuális aranymetszésnek köszönhetően elért lépcsőzetes sor pedig az Adora24 látszatát még vékonyabbá teszi. Harmadik generációs mobil Intel® Core™ i3 / i5 multi-core processzorral és high-end NVIDIA GeForce GT 740m diszkrét grafikus kártyával érkezik. A Vibráció mentes kijelző technológia mellett a tükröződésmentes kijelző teszi lehetővé a felhasználó számára, hogy a számítógépét különösebb megterhelés nélkül akár hosszabb ideig is használhassa. Az Adora24 továbbá opcionálisan SSD-vel és beépített Creative Sound Blaster™ Házimozi hangszórókkal érkezik. Az MSI Adora24 Magyarországon, így a Bluechipnél augusztus közepétől lesz elérhető, 344.990,- forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron!


Új sorozat, új design

Az MSI Adora24 All-in-One PC teljesen új designnal, új kialakítású házban érkezik, ami ultra-vékony és vizuális ámulatra hajaz. A ki-, és bemeneti csatlakozók nagy része az AIO hátoldalán található, így a csatlakoztatott és teljeskörűen telepített eszközökkel is egy teljesen tiszta, kábelmentes asztallal rendelkezhetünk. A gyönyörű keret nélküli kijelző 10 pontos érintőképernyővel kényelmesen működik Windows 8 alatt. Ezáltal az MSI Adora 24 egy divatos kiegészítője lehet akár egy irodának vagy tanulmányi saroknak is, ráadásul VESA wallmount technológiának köszönhetűen könnyedén falra is szerelhető.


Vibrálásmentes technológia

A vibrálásmentes technológia az Adora24 esetében stabilizálja a feszültségkülönbségeket, ezáltal megakadályozza a villogó, de a csupasz szem által csak vibrálónak tűnő rezgéseket, így a szemnek normális, sima képet biztosítva. Hosszabb ideig történő használat esetén hatékonyan csökkenti a szem terhelését, miközben javítja a termelékenységet. Az MSI a legjobb vizuális élményt integrálja a tükröződésmentes kijelzővel egy AIO PC-be. A technológia támogatja a nem touch modelleket is. Irodákban sűrűn komoly problémát okoznak a vakító menyezeti fények, kiskereskedelmi üzletek, tanulmányi sarkok, vagy otthoni íróasztalok ideális kelléke lehet a tükröződésmentes funkcióval ellátott MSI Adora24 AIO PC, ami megvédi a felhasználó szemét a visszaverődő fényektől, nem úgy mint a hagyományos monitorok. 


NVIDIA GT740M diszkrét grafika

Az MSI Adora24 NVIDIA GeForce GT 740M grafikus kártyával érkezik, hogy a lehető legjobb ár/teljesítményt nyújtsa Full HD felbontású képminőséggel. A GeForce GT 740M támogatja az Optimus technológiát, ill. az azonnali váltást a CPU integrált grafikája és a GT 740M között különböző felhasználóknak. Ez a funkció korbban csak a notebookoknál volt jelen, de mostantól az AIO PC-k is optimálisan energiahatékonyak. 

Több mint csak egy sima All-in-One PC

Az MSI Adora24 lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtapasztalja a PC-s játékok teljes izgalmát. Ha szeretne egy a PC-s játékon felül egy újabb platformot kipróbálni és egy XBOX360 vagy PS3-at is satlakoztathat, így külső kijelzőként is használhatja MSI Adora24 AIO PC-jét, az OSD gombokkal az oldalán viszont gyorsan válthat a rendszerek között, miközben a készülék csatlakoztatva van.