powered by www.bluechip.hu

ADATA DashDrive Air AE400 - A multifunkcionális társ

Vezeték nélküli hozzáférési pont, USB drive és kártyaolvasó, valamint mobil akkumulátor.

by Zulu
2013. August 23. 22:03
Az ADATA DashDrive Air AE400 elhozza nekünk egy egyedülálló kombinációját a funkcióknak, melyben szerepel a vezeték nélküli hozzáférési pont, USB drive és kártyaolvasó, valamint egy mobil akkumulátor, így egy rendkívül sokoldalú, többfunkciós társ lehet a hétköznapokban.


A felhasználók könnyedén megoszthatnak fotókat, zenéket, videókat vagy dokumentumokat másokkal, sőt, az AE400 működhet vezeték nélküli hot spotként is, amely lehetővé teszi akár egyszerre 10 eszköznek is, hogy osztozzanak a vezeték nélküli internetkapcsolaton. 


Vezeték nélküli hozzáférés az USB tárolóeszközökhöz

Mint tároló-olvasó, az AE400 képes vezeték nélküli adatátvitelre a mobil eszközök és SD kártyaolvasók, USB flash drive-ok és hordozható merevlemezek (FAT32, exFAT) között. Támogatja egyszerre akár 3 felhasználó 1080p videóstreamingjét vagy akár 5 felhasználó egyidejű 720p videóstreamingjét.


Mobil akkumulátor funkció

A beépített teljesítménye 5000 mAh, ami két teljes iPhone 4S feltöltést tesz lehetővé.


Internetes kapcsolatok megosztása

Az AE400 képes csatlakozni a meglévő vezeték nélküli hálózatokhoz, majd az így létrehozott hotspot 10 másik készülékkel képes kapcsolódni az interneten keresztül.

 
Vizuálisan szembeötlő külső

Szemet gyönyörködtető design jellemzi az AE400-at, a csillogó modern hexagonális rács minta kiemelkedik minden környezetben.


Töltsd le ingyen a kapcsolódó iOS és az Android alkalmazásokat

A DashDrive Air AE400 Samba/WebDAV streaming protokollt használ az adatátvitelhez és megosztásho, így biztosítja az eszközök (iOS/Android/ Windows/OS X/ Linux) vezeték nélküli hozzáférését az SD kártyához, USB Flash Drive-hoz és a hordozható HDD-hez. Ezen kívül az iOS felhasználók letölthetik az ADATA által kizárólagosan fejlesztett alkalmazását iPad/iPhone/iPod készülékekhez.