powered by www.bluechip.hu

Szenzációs magyar találmány tartja lázban a fiatalokat!

Ghetto Blaster a budapesti éjszakák kimeríthetetlen mestere.

by ToothPeeter
2013. September 05. 16:54
Dobd fel a hátadra, pattanj a bringára és irány a város. Tuti, hogy a Ghetto Blaster tovább bírja, mint te!


Bemutatjuk nektek az idei nyár legnagyobb durranását, a Getto Blastert. Külön öröm, hogy egy volt kollégánk is tagja a csapatnak, ezúton is sok sikert kívánunk neki/nekik, ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez.



Röviden, tömören a Ghetto Blaster egy hangfal, egy erősítő és egy akksi, amit kompozit anyag vesz körül. Tényleg ennyire egyszerű lenne? Naná, hogy nem. Tökéletes hangzás, nagy teljesítmény, és szinte kimeríthetetlen akkumulátor egy szemre is tetszetős műanyag házban.

"Nagyon leegyszerűsítve így néz ki, és van benne egy agy is, ami vezérli a rendszert. Ma már egy hangszóróban is van agy, teljesen sci-fi az egész. De ez rengeteg plusz lehetőséget ad, még effektprocesszorként is használható. Az elektronika nagy része, az aksi és a hangfalak egyedi tervezésűek, de a ház és a hám is azok, ezért minden alkatrész illeszkedik a helyére. Persze ettől függetlenül rengeteg folyamaton átesik az egész, mire egy darab elkészül. Sok forrasztás, nagy gépek és a jó öreg csavarhúzó kellenek ahhoz, hogy egy Ghetto Blaster összeálljon." - foglalja össze a csapat egyik tagja, Tóth Zoltán.


"Ez egy háton hordozható hangrendszer, amit bárhova magaddal vihetsz és nagyot szól, sokáig. A barátainkkal pont eléggé agyamentek és zenebuzik vagyunk ahhoz, hogy a megszokott buliról-bulira vergődés helyett magunknak csináljunk programot. Ehhez kellett egy hangcucc, de amit találtunk, az nem volt elég kényelmes. Építettünk magunknak egyet, és az első olyan bitangul nézett ki, hogy a név már adta magát. Ahogy finomítgattuk a Ghetto Blastert, rájöttünk, hogy a bulin kívül rengeteg más helyen is az életünk részévé vált, a bringás bandázásokhoz pedig egyenesen elengedhetetlen lett. Összehozta az embereket. Eljutottunk oda, hogy ezt az élményt másokkal is meg kell osztanunk, ezért saját erőből belevágtunk a fejlesztésébe, és hamarosan bárki számára elérhető lesz." - folytatja.

Vezetékkel és anélkül is csatlakoztatható hozzá lejátszó, a gyufásdoboz mp3 lejátszótól kezdve a legdurvább okoskütyüig. Ami alap, az, a 3,5 mm-es jack csatlakozó, de vannak még a 6,3 mm-es eszközök, amiket a zenészek használnak, Bluetooth és Wi-Fi is. A legjobb alkatrészek, a tervezés és az akusztika adják a jó hangminőséget, főleg, ha szabadtéren vagy. 60 Wattot tud kiadni, akár 15-20 óráig.

A Blasternek a társaság és a kényelmes hordozhatóság a lényege. A tervezők főleg azoknak szánják, akiknek szükségük van a zenéjükre menet közben is. Táncosok, zenészek, bringások, sportolók, bulizók és mindenki, aki egy kicsit is hiperaktív. Magyarul neked!


Látogasd meg a Blaudio hivatalos weboldalát, és like-old őket a facebookon, hogy folyamatosan nyomon tudd követni a srácok sikertörténetét:

http://www.blasteraudio.com/
https://www.facebook.com/BlasterAudio