powered by www.bluechip.hu

Harry Potter: Új film, új játék

Nem csak új Harry Potter film készül, de jön új játék is.

by Blake Dashed
2013. September 13. 10:41
Címkék: , harry, potter:, új, játék
A Warner Bros csapata nemrégiben bejelentette, hogy nem csak egy új film, hanem természetesen egy abból készülő videojáték is érkezik majd a jövőben a Harry Potter-franchise legújabb tagjához, aminek köszönhetően nem a varázslótanonc történetének folytatását, sokkal inkább előzményét, de még inkább a varázslóvilág kibővítését élhetjük majd át.
A Fantastic Beasts and Where to Find Them könyvet feldolgozó film és játék ugyanis Harry Potter születése előtt 70 évvel játszódik, és elsődlegesen a varázsvilág sajátosságaira koncentrál majd, természetesen számtalan olyan elemet felvonultatva, amelyek már ismerősek lesznek a Harry Potter könyvekből, filmekből és játékokból. 

A franchise legújabb tagjáról egyelőre szinte még semmi egyebet sem tudhatunk, így abban sem lehetünk egészen biztosak, hogy a filmmel megegyező címet kap-e a hozzá érkező videojáték, de lesz adaptáció, erre akár már mérget is vehetünk.

A valódi rajongók találkozhattak már Scamander nevével: az eredeti regénysorozatban ő volt a szerzője annak a Fantastic Beasts and Where to Find Them című tankönyvnek, amelyet Harry-nek kötelező olvasmányként írtak elő a tanárai.

A Warner Bros. egy komplett új Potter-sorozat elkészítésére készül; mint mondták, az új részekben „több ismerős karakter és lény is felbukkanhat majd”.
Egyébként kicsit kutattam a bejelentés után, hogy egyéb információkat és részleteket tudjak meg, de sajnos egyelőre semmi konrétumot nem találtam.

Forrás: Warner B, Game C.