powered by www.bluechip.hu

Tervezd meg a saját Mech, Pulse-R és Reaper termékedet és nyerd meg őket!

Az AL sorozat közelmúltban startolt, a CM Storm jóvoltából.

by Zulu
2013. September 13. 15:01
A bemutatott termékek a felső kategóriás játékos felszerelést képviselik, amelyeknek egy páratlan tulajdonságuk is van , ez pedig a személyreszabhatóság. A család mindhárom tagja, a MECH billentyűzet, a Pulse-R headset és a Reaper egér, a saját ízlésed szerint alakítható! Annak érdekében, hogy kiemeljük ezt a tulajdonságot, esélyt adunk, hogy megnyerd az általad megtervezett AL családot.

Mit kell ezért tenned?

Az első lépés, hogy ide klikkelsz, hogy letölthesd a fájlt amelyet a tervezéshez kell használnod. Ezután egyszerűen egy fotószerkesztő segítségével alakítsd kis a saját dizájnnal rendelkező MECH, Pulse-R és Reaper termékedet. Az általad letöltött fájl tartalmaz egy útmutatót is, amely segít kialakítani megfelelő kinézetet. Fontos megjegyezni, hogy csak az alumínium részek módosíthatóak!


Ezt kell letölteni!


A következő lépés egyszerű. Használd a kreativitásod, és készíts el egy félelmetes dizájnt! Minél egyedibb és figyelemfelkeltőbb, annál nagyobb eséllyel hívhatod fel magadra a figyelmet és gyűjthetsz lájkokat. Ha befejezted a a munkát, küldd el a végeredményt a design@coolermaster.eu email címre. Ne felejtsd el beírni az email tárgy mezejébe a project nevét. a munkák beérkezését szeptember 23-adikáig (hétfő) várjuk.

Hogy nyerhetsz?

A határidő után minden beküldött munka feltöltésre kerül a CM Storm facebook oldalára és megosztásra kerül a helyi Cooler Master facebook oldalakon, így a szavazás kezdetét veheti. A szavazás október 7-edikéig tart. A szabályok egyszerűek, az öt legtöbb szavazatot gyűjtő dizájn nyeri a saját maga által kialakított AL családot. A legtöbb szavazatot gyűjtő 5 mellett 5, zsűri által kiválasztott nyertes is less, akik szintén megkapják a tervezett AL szettjüket.


Példa a beküldendő fájl kinézetére

A nyerteseket a 41-edik héten értesítjük a további részletekkel, amikor azt is közöljük, hogy mikor vehetik át a módosított MECH, Pulse-R és Reaper terméküket!

Sok sikert!