powered by www.bluechip.hu

Quickoffice ingyen

A népszerű irodai csomag ingyen elérhető most ajándékkal

by Blake Dashed
2013. September 22. 12:43
Az egyik legnépszerűbb mobil iroda csomag mostantól ingyenesen elérhető mindenkinek. És most még ajándékot is kapunk hozzá.
“A Quickoffice több mint egy éve a Google család tagja. A célja, hogy megkönnyítse a mindennapi életünk a mobilok terén.A QuickOffice az egyik legnépszerűbb irodai szoftvercsomag Androidon ésiOS-en is.” – olvasható a hivatalos blogon. Viszont ami ennél is érdekesebb, hogy szeptember 20.-tól hivatalosan is elérhető lett mindenki számára ingyen, és akik szeptember 26.-ig letöltik az alkalmazást azok kapnak ajándékba 10gb tárhelyet is, mely 2 évre szól. A tárhelyeket folyamatosan aktiválják, így előfordulhat, hogy azonnal nem lesz jóváírva a kezelőfelületen.



A szoftver teljes egészében mobil eszközökre lett tervezve és optimalizálva. Rengeteg lehetőségünk van, hogy például Microsoft dokumentumokat kezeljünk, készítsünk, megosszunk vagy továbbítsunk. A szoftver továbbá egy frissítésen is átesett, így akik régebben használták azoknak ajánlott frissíteni a programot. Az új funkciók között szerepel többek között a zip fájlok készítése, diagrammok kreálása és a felhőben való munkavégzés is.


PlayStore letöltés

Forrás: Androgeek