powered by www.bluechip.hu

Hírek az LG háza tájáról!

Hírlevél rengeteg érdekességgel

by Zulu
2013. September 24. 11:31
Az LG rengeteg újdonsággal, akcióval és hivatalos szervizzel kezdi az őszt.
Varázsolja elő képeit!

Emlékszik még arra, amikor napokat várt egy-egy filmtekercs előhívására, izgulva azon, hogy vajon a nyaraláson, a hétvégi partin vagy egy családi rendezvényen készített fotói jól sikerültek-e? Hálásak vagyunk a digitális technológiának, hiszen már előre kiválaszthatjuk, hogy mely képeinket tartjuk meg, amelyek pedig rosszul sikerültek, egyszerűen töröljük a fényképezőgépből, mobiltelefonról, táblagépről. Ám legtöbbször a jól sikerült fotók is elkallódnak egy-egy memóriakártyán, vagy a telefon egy rejtett mappájában, amíg végleg feledésbe nem merülnek. Az LG Pocket photo segítségével ez többé nem történhet meg, mert pár perc alatt kézzel fogható fényképet varázsolhatunk a telefonnal készített fotóinkból.Ez a fehér szívecske mintás zsebnyomtató alig nagyobb, mint egy telefon, elfér egy női retikülben vagy egy öltönyzsebben, könnyedén becsúsztatható a notebook-táskába, és tökéletesen elfér egy iskolatáska kis zsebében is. Az okostelefonra letölthető Pocket photo alkalmazásban azonnal szerkeszthetők a képek: válasszon egyedi, a fotóhoz illő keretet, írjon rá kedves emlékeztetőt vagy a telefonszámát, de még QR-kódot is tehet rá, ami például a Facebook- vagy a weboldalára vezet. Azonnal igazolványképre van szüksége? Az LG Pocket photo-val néhány perc alatt készíthet. Ez a kis nyomtató annyira praktikus, hogy még festékpatron sem kell bele, csupán feltölti a speciális papírokkal, és már mehet is a nyomtatás, bárhol, bármikor.


Amikor a képzelet szárnyra kap

Az LG Optimus G Pro merészen feltűnő mintázatával, könnyű felépítésével tökéletes keveréke egy mindentudó táblagépnek és egy zsebbe illő okostelefonnak. Erejét a Qualcomm Snapdragon 1,7 GHz négymagos processzor biztosítja.

Kiemelt teljesítményt nyújt anélkül, hogy az akkumulátor teljesítménye gyengülne. Az Optimus G Pro 5,5" Full HD IPS kijelzőjének 16:9-es képaránya a valódi mozizás élményét nyújtja. A "Dual Recording Dual Camera" technológiának köszönhetően az előlapi és hátlapi kamera egyidejű használatával a felvételt készítő is rajta lehet az elkészült videón vagy fényképen, így senki nem marad le a nagy pillanatról. Az Optimus G Pro közelében mostantól távirányítóra sem lesz szüksége. Beágyazott infratechnológiájának köszönhetően (IR) okostelefonja egy univerzális távirányítóként is fog funkcionálni, amely képes különböző házimozi-rendszerek, televíziók, kábel set-top-boxok, audiórendszerek, DVD vagy Blu-ray lejátszó, projektor vagy légkondicionáló berendezések irányítására.

Széltében, hosszában nincs párjuk

Minden reggel ugyanúgy kezdődik. Zuhany, néhány bekapott falat, egy forró kávé, és indulás a moziba. Persze, hogy moziba, hiszen mi másnak nevezhető egy, a mozivászonéval azonos, 21:9 arányú, 73 cm átmérőjű monitor nyújtotta vizuális élmény, kb. 70 cm-ről nézve? Hogy mit néz rajta, az már Önön múlik. Egy hollywoodi kasszasikert, a kedvenc tévésorozatát, meccset vagy tőzsdei grafikonokat, táblázatokat, esetleg design terveket.


Az ultraszéles formátum behozhatatlan előnybe hozza munkájában, mert nem kell keresgélnie a különböző alkalmazások megnyitott ablakait. Több dokumentum, terjedelmes táblázatoszlopok, kiadvány-oldalpárok kezelése sosem volt ilyen könnyed, mint a 4-Screen Split funkciós, négyfelé osztható képernyőn. A mozifilmeket eleve erre a méretarányra forgatták, és ez meg is látszik. A legújabb multiplayer akciójátékok számára pedig új dimenziót nyit. Az IPS paneles UltraWide 29EA73, 29EB73 monitorok és a 29MA73 Personal TV-k valósághű színeket jelenítenek meg, a széles betekintési szögnek köszönhetően akár állva, akár fekve nézi őket.

A nyár megy, de a meleg marad

Az otthontervezés ma már nem a bútorboltban kezdődik. Hiszen a legszebb designbútor sem lenne képes ellensúlyozni az elveszett komfortérzetet, ha szerkezeti adottságai miatt a lakásban télen hideg, nyáron meleg van. Egy design-műremek LG légkondicionáló viszont képes erre.Otthonába telepítve új életminőséget teremt. Ön dönti el, milyen hőmérséklet legyen bent, akár elviselhetetlen forróság, akár dermesztő hideg tombol kinn. Hidegebb napokon nem függ többé a központi fűtésért felelős szolgáltatótól sem. Csak beállít egy magasabb hőértéket a távirányítón, és családja, komfortérzete garantált. Az LG korszerű Inverter V technológiás légkondicionálói az aktuális fűtési és hűtési igény szerint szabályozzák a kompresszorok fordulatszámát. Így hűtési üzemmódban akár 57%-os energia-megtakarítás is elérhető a hagyományos légkondicionálókhoz képest, fűtési üzemmódban pedig akár 66%-kal kisebb lehet az áramfogyasztás.

Összhang az otthon digitális eszközei között

Még sosem volt ilyen könnyű kapcsolatot teremteni a mobilkészülékek és a televízió között! Az LG Smart TV-készülékekhez* mellékelt NFC címke (NFC Tag-on) egy igazán jövőbe mutató technológia, amelynek a legértékesebb előnye, hogy teljes mértékben személyre szabhatja környezetét: programozza be az NFC-címkét kedve szerint, ragassza fel az otthonában, egy könnyen elérhető helyre. Csak érintse hozzá NFC-képes okostelefonját, és a beállított applikáció azonnal elindul, már irányíthatja is LG Smart TV-jét! Az okostelefonunk, vagy más mobileszközünk és az LG Smart TV-nk kommunikációs lehetőségeinek másik kiváló példája a Wi-Fi Alliance által minősített Miracast™,amely lehetővé teszi, hogy a televíziók és a kompatibilis okostelefonok, táblagépek között egyszerűen és gyorsan hozzunk létre kapcsolatot, kábelek nélkül. Így a mobileszköz képernyőjét egy pillanat alatt megjeleníthetjük tévénk képernyőjén is.Tartson élménybeszámolót barátainak: lapozgasson a nyaraláson készült képei között okostelefonján, míg barátai a Smart TV képernyőjén, nagy méretben láthatják, milyen élményekben volt része. Játékos kedvében van? A mozgásérzékelős játékoknál a Miracast™ segítségével akár konzolként is használhatja az arra alkalmas okostelefonját, és szintén a nagy képernyőn követheti, hol tart éppen az autóversenyben. Nézze meg, milyen további smart funkciókkal ruháztuk fel 2013-as LG Smart TV-inket! *LA640S és a magasabb sorszámú modellek Töltsön fel a felhőbe! Most 50 GB LG CLOUD tárhely a Smart TV tulajdonosoknak! Részletek és feltételek itt.

Az otthonunk - múlt, jelen és jövő

Az otthon iránti igény pontosan olyan ősi, mint az emberiség. Ha elmerülünk a részletekben, láthatjuk, hogy sokat változott az elképzelés a tökéletes családi fészekről, a meleget és biztonságot nyújtó lakhelyről. A technológiai fejlődés izgalmas állomásait mutatja be az "Épületgépészet: múlt, jelen és jövő" című kiállítás a budapesti Közlekedési Múzeumban. Tudja meg, hová ment a király is gyalog, és vajon tényleg mindig árnyékban volt-e ott a szék. Nézze meg, miben fürdött saját dédije gyermekkorában, min főzött az ő anyukája és hogy nézett ki az "ördög fürdőkádja". Az október 27-ig tartó kiállítás külön attrakciója az LG klímatechnika fejlődéstörténeti bemutatója. Láthatja milyen lépcsőfokok vezettek a mai, korszerű, energia-hatékony, az otthon állandó kellemes hőmérsékletét minden külső időjárási körülmények között garantáló Inverter V technológiájú berendezésekhez.

Igor, a profi

Egy profi mindig lenyűgöző teljesítményt nyújt, maradandót alkot. A saját területén. Igen, de mi lesz vele egy idegen terepen? Kövesse a Facebookon, hogyan birkózik meg Igor, az In-Style magazin stylistja az új lakással együtt járó házimunkával, és szurkoljon neki, hogy ne omoljon össze a kihívástól.A mosást, teregetést és vasalást nem tanítják. Ön tudna tanácsokat adni? A mikró csak melegít, vagy jó másra is? Vannak spéci receptjei? A porszívózás idegölőbb vagy a mosogatás? Ön szerint mivel lehetne feldobni egy lecsót, hogy jó legyen vendégváráshoz is? Mikor gondolhat egy kezdő háztartásbeli az első lekvárbefőzésre? Az LG korszerű háztartási készülékei segítenek úrrá lenni a helyzeten, de saját tapasztalataival sokat segíthet Igornak és az oldal követőinek is.

Megnyitottuk Budapesten központi márkaszervizünket!

Ha Önnek már van bármilyen LG készüléke, bizonyára megszokta, hogy az a legmagasabb technikai színvonalon, sokoldalúan és megbízhatóan szolgálja kényelmét, teszi szórakoztatóbbá mindennapjait. Ebbe a képbe a legkisebb zavar, meghibásodás sem illik bele. Ha mégis előfordulna, engedje, hogy gyorsan kiköszörüljük a csorbát. Erre az egyik legalkalmasabb hely a most megnyílt budapesti Központi Márkaszervizünk. Itt a "mosolygós" logótól már megszokott színvonalú szolgáltatás várja: Ismertetjük Önnel a hiba okát, a javítás várható időtartamát és költségeit. Átadáskor Önnel közösen teszteljük a terméket, amit megtisztítva kap vissza. A nagyobb készülékeket vagy otthonában javítjuk, vagy el- és visszaszállítjuk. Legyen szó háztartási- vagy szórakoztató-elektronikai termékekről, mobiltelefonról, monitorról, klímáról vagy bármilyen kiegészítőről, az LG termékek szakértői állnak az Ön rendelkezésére a teljes nyitvatartási időben.