powered by www.bluechip.hu

Megérkeztek a The Heralder termékcsalád új tagjai

5 Vadonatúj taggal bővült a közkedvelt termékcsalád

by ToothPeeter
2013. September 26. 10:45
A következőkben bemutatjuk a Vanguard héten debütáló újdonságait!

Nagy várakozás előzte meg a The Heralder széria újdonságainak bejelentését. A tervezők ezúttal is számos hasznos fejlesztést alkalmaztak a táskák kialakításánál, lássuk tehát az új modelleket!

VANGUARD THE HERALDER 16Z fotó/videó táska

A Heralder 16Z zoomobjektív-táska kiváló védelmet, és rendkívül gyors hozzáférést nyújt. Tárolható benne egy DSLR közepes méretű zoomobjektívvel, hordozható vállpánttal, egyszerűen kézben a fogantyúval, vagy övre is rögzíthető. Övhöz rögzítve egy lábpánt is használható a biztos tartáshoz. A Heralder 16Z rendelkezik továbbá kiegészítő zsebekkel, és esővédővel is.

- Több kiegészítő zseb
- LCD kijelzővédő és kamerarekesz
- Esővédő
- Névkártyatartó

Kapacitás: egy professzionális DSLR felszerelt , akár 70-200mm-es f/4-es zoomobjektívvel, plusz kiegészítők (memóriakártyák, kábelek, akku és töltő)

http://vanguardhungary.hu/vanguard_the_heralder_16z

VANGUARD THE HERALDER 17Z fotó/videó táska


A Heralder 17Z zoomobjektív-táska kiváló védelmet, és rendkívül gyors hozzáférést nyújt. Tárolható benne egy DSLR teleobjektívvel, hordozható vállpánttal, egyszerűen kézben a fogantyúval, vagy övre is rögzíthető. Övhöz rögzítve egy lábpánt is használható a biztos tartáshoz. A Heralder 16Z rendelkezik továbbá kiegészítő zsebekkel, és esővédővel is.

- Több kiegészítő zseb
- LCD kijelzővédő és kamerarekesz
- Esővédő
- Névkártyatartó

Kapacitás: egy professzionális DSLR felszerelt, akár 70-200mm-es f/2.8-as objektívvel, vagy egy professzionális DSLR felszerelt standard zoomobjektívvel, és egy extra objektívvel, plusz kiegészítők (memóriakártyák, kábelek, akku és töltő)

http://vanguardhungary.hu/vanguard_the_heralder_17z

VANGUARD THE HERALDER 46 fotó/videó táska



A Heralder 46 hátizsák remek védelmet nyújt a felszerelésének, masszív tárolókapacitással, és gyors oldalhozzáféréssel büszkélkedhet. A Heralder 46-ban elfér egy DSLR csatlakoztatott teleobjektívvel, 2-3 extra objektívvel, vakuval, valamint rendelkezik 14"-os notebooktartóval, állványtartóval, előoldali tablettartóval, esővédővel, és kiegészítő zsebekkel is.

- Oldalzseb, ami lehetővé teszi a gyors hozzáférést
- Vízálló alsó rész
- Esővédő
- Mobiltelefon tartó

http://vanguardhungary.hu/vanguard_the_heralder_46

VANGUARD THE HERALDER 48 fotó/videó táska



A Heralder 46 hátizsák remek védelmet nyújt a felszerelésének, masszív tárolókapacitással, és gyors oldalhozzáféréssel büszkélkedhet. A Heralder 46-ban elfér egy DSLR csatlakoztatott teleobjektívvel, 3-4 extra objektívvel, vakuval, valamint rendelkezik 15"-os notebooktartóval, állványtartóval, előoldali tablettartóval, esővédővel, és kiegészítő zsebekkel is.

- Oldalzseb, ami lehetővé teszi a gyors hozzáférést
- Vízálló alsó rész
- Esővédő
- Mobiltelefon tartó

http://vanguardhungary.hu/vanguard_the_heralder_48

VANGUARD THE HERALDER 51T fotó/videó táska


A Heralder 51T kerekes fotóstáska az egyik legsokoldalúbb fotóstáskánk. Nem csak kiváló védelmet nyújt a felszerelésének, de használható kerekes, háti-, és normál utazótáskának is a belső elválasztó eltávolításával. A Heralder 51T-ben elfér egy DSLR felszerelt (akár 300mm f/2.8) teleobjektívvel, 4-6 extra objektív, két vaku, és egy akár 14"-os notebook is. Tartozik hozzá továbbá állványtartó, elülső tabletzseb, esővédő, zsebek a kiegészítőknek, mobiltelefon-tartó, és vállpántok.

http://www.vanguardworld.com/index.php/en/pv/products/detail-1-1-230-1023.html

Látogassa meg standunkat a Photoexpon, és tekintse meg élőben is Vanguard termékeinket!