powered by www.bluechip.hu

Ismét találkozhat a Vanguard termékeivel a PHOTOEXPON!

Október 2.. hétvégéjén újra PHOTOEXPO a Lurdy házban!

by ToothPeeter
2013. October 01. 14:24
Címkék: vanguard
Második alkalommal kerül megrendezésre a PHOTOEXPO, mely az ősz egyik legnagyobb fotós rendezvénye. A szervezők idén is számtalan izgalmas programmal kedveskednek. Rengeteg fotózási lehetőség, előadások és újdonságok várják az érdeklődőket.

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is kiállítjuk Vanguard fotós táskáink, állványaink, illetve kiegészítőink teljes választékát, melyeket szokás szerint most is kipróbálhatnak az érdeklődők.



Találkozhatnak többek között a The Heralder termékcsalád vadonatúj tagjaival, valamint a T.I.P.A. díjas Vanguard ABEO Pro 283CGH szénszálas állvány  és a Vanguard Quovio 41 fotós válltáska is kézbe vehető lesz.


A rendezvény időtartama alatt természetesen akcióval is kedveskedünk, minden Vanguard termékre 5 % kedvezményt biztosítunk, helyszíni vásárlás esetén. Sőt! A programfüzetben lévő kuponkóddal a kedvezmény 2013. október 31-ig érvényesíthető a Bluechp webáruházban.




Keressen meg minket a Lurdy Ház 1. emeletén, hiszen mindkét nap speciálisan erre az alkalomra összeállított turkálónkból 30%-kal olcsóbban vásárolhat Vanguard fotós kiegészítőket.

Az eseményről bővebb információt  a www.photoexpo.hu weboldalon talál.

Szeretettel várjuk standunkon!