powered by www.bluechip.hu

MSI bejelenti az AMD FM2+ Military Class 4 alaplapjait

Kiváló játék- és multimédiás élmény.

by Zulu
2013. October 01. 17:56
Címkék: military class, amd, msi
Az MSI örömmel jelenti be, hogy nemrégiben útjára indította legújabb AMD A88X chipszetre épülő FM2+ foglalatú A88X-G43 alaplapját az összes jelenlegi FM2 Trinity és Richland APU-hoz, valamint a következő 4. generációs FM2+ foglalatú Kaveri névre hallgató APU-hoz.


Az AMD APU-k kiváló játék- és multimédiás élményt biztosítanak és támogatnak széleskörű kijelző megoldások részére. Az MSI A88X-G43 támogatja például a 3+1 képernyős Eyefinity és a HDMI 1,4-es csatlakozónak köszönhetően a 4K felbontást (3840x2160), amely sokkal élesebb képet és élethű képeket jelenít meg a jelenlegi legnagyobb monitorokon is. Arra törekedve, hogy a fogyasztók a legjobb minőségű és a legstabilabb terméket kapják az MSI-nél az új Military Class 4 alkatrészekből épül az összes új FM2+ sorozatú alaplap. Ezalatt a legfontosabb alkatrészek MIL-STD-810G szabványnak megfelelőségét garantálja, hét teszteli cikluson túl a stabil működés érdekében még extrém körülmények között is. Emellett az új MSI FM2+ alaplapok fel vannak szerelve számos exkluzív technológiával, beleértve az egy másodpercen belüli tuningolást OC Genie 4-el kétfokozatú teljesítmény beállítással, a 4. generációs és egyben a világ első grafikus BIOS felülete a Click BIOS 4., valamint a Control Center szoftver, ammi egyesíti a monitoring, tuning és távfelügyeleti funkciókat.

Ez egy kiváló kombinációja a remek hadver, szoftver és az alaplapok legszélesebb választékának, amelyek hamarosan elérhetők lesznek, ideértve az MSI összes FM2 és FM2+ APU-s alaplapját.