powered by www.bluechip.hu

Enermax újdonságok

Laptop hűtés mesterfokon

by Blake Dashed
2013. October 03. 00:06

Aeolus Pure: Pure Elegance 

Aeolus Pure már a harmadik generációja az Enermax sikeres alumínium laptophűtő szériának. Kifejezetten azoknak a felhasználóknak fejlesztették ki, akik a minőséget és a design-t részesítik előnyben. A szál csiszolt alumínium felépítés és a robusztus acél jól illeszkedik az irodai vagy az üzleti környezethez. Az alacsony, kicsit ferde profil és a csuklótámasz biztosítja a lehető legkényelmesebb gépelést. Ahhoz, hogy a lehető legjobb hő leadás legyen lehetséges, független a notebook márkájától, az Aelous Pure egy 25 cm-es ventilátorral van felszerelve széles hűtő felülettel. A ventilátort két sebesség között lehet állítani, hogy, illeszkedjen az éppen szükséges rendszerkövetelményekhez.

Aeolus Pure ára: 37,90 Euro




 

TwisterOdio: Silent Cooler Crystal-Clear Sound

Sok háztartásban a laptop vette át a Multimédia center szerepét, a zenék, a filmek, a játékok és az elő adások terén egyaránt. Viszont az integrált hangszórók nem mindig elégíti ki az igényeket: túl halk, a mély hangok zúgnak, a magasak meg recsegnek. Ahhoz, hogy élvezni lehessen a hangzást külső hangrendszerre, vagy hangszórókra van szükség. Az új TwisterOdio-val, Enermax egy olyan terméket mutatott be, amely két dologban is támogatja a laptopokat: Amíg az erős 12 cm-es ventilátor tehermentesíti a laptop hűtését, az integrált DreamBass erősítő és szélessávú szatellit hangszórók optimalizálják a hangkimenetet. Optikailag a TwisterOdio hűtőpad követi az időtlen Aeolus sorozat designját: letisztult forma, polírozott alumínium hűtőrács. Külső áramforrás nem kell hozzá. A szükséges áramot a laptop USB portján keresztül lehet biztosítani. A hűtő teljesítményét könnyedén lehet állítani 800-1400 RPM között a beépített fordulatszám-szabályozó gombbal.




Az Odio ára: 34.90 Euro.

AeroOdio: Mély basszus és hatékony hűtés

A harmadik jövevénye az Enermax-nak szintén rendelkezik beépített hangrendszerrel. De összehasonlítva az elegáns TwisterOdio-val, Az AeroOdio futurisztikus és feltűnő formáival inkább a fiatalabb fogyasztói csoportot célozza meg. Ezt a hűtőt kifejezetten gamer laptopokhoz tervezték. Az AeroOdio nem csak hűvösen tartja laptopunkat, hanem annak hangzását is javítja.  A teljes értékű hangszórók és a DreamBass hang chip biztosítja kristálytiszta és kiegyensúlyozott hangzást. A széles hűtési felület és a hatalmas 22cm-es ventilátor hatékonyan csökkenti még a nagy hótermelésű laptopok hőmérsékletét is.




AeroOdio ára: 41.90 Euro

További információ a termékekről az Enermax hivatalos oldalán.