powered by www.bluechip.hu

Gamer

Új Razer Hammerhead és Razer Junglecat

A Razer™ bejelentette a Razer Hammerhead True Wireless hallójárati fülhallgatóit, amelyek a testreszabott Bluetooth 5.0 technológia használata révén alacsony késleltetéssel, kiváló hangminőséggel és megnövelt akkumulátor-élettartammal rendelkeznek és a Razer Junglecatet, ami egy kétoldali mobil játékvezérlő, amely kettős konfigurációval rendelkezik mind a mobil, mind az asztali játékhoz.

240 Hz-es ívellt kijelzővel jön a Samsung

Minimál design és zajmentes környezet

A GeIL bejelentette az EVO SPEAR Phantom Gaming Edition memóriáját

Razer Star Wars Stormtrooper Edition

Függőleges gamer egér ergonomikus kialakítással

Az Antec új hűtője nyugodt éjszakákat hoz

E-sport célokkal készült a Logitech új vezeték nélküli egere

A Logitech neve bizonyára minden játékos számára ismerős, a vállalat az elmúlt években számos innovatív újdonságot dobott piacra és sikerült igen komolyan visszatérniük a legmagasabb szintre. Az elmúlt időszak nagy trendje egyértelműen a kábelektől való elszakadás, mely sokak szemében még mindig nem egyeztethető össze a profi e-sport termékek és kiváló gamer perifériák piacával.

Három kígyós Enermax ház Twister módra

Ez a cikkünk nem igazán egy cikk lesz. Nemrég rábukkantunk egy egyedileg épített konfigurációra, amit szeretnénk veletek olvasókkal is megosztani. Képek magukért beszélnek.

Egérrel bővül a Gigabyte Aorus széria

A Gigabyte Aorus széria az első körben még csak a vállalat gamer laptopjait foglalta magában, ám mivel több vetélytársuk is rendelkezett már komolyabb gamer szériával, nekik is kapóra jött a bővítés. Az utóbbi időben az Aorus márkanév alatt találjuk meg a Gigabyte legkomolyabb termékeit, a hardverek mellett pedig a perifériákra is egyre nagyobb energiát fektetnek.
Lapozás: 123...4344