powered by www.bluechip.hu

Gamer

Legendás hűtés - ROG Poseidon GTX1080TI P11G GAMING

Léghűtés vagy folyadékhűtés? Mindegy melyiket választod videokártyád hűtéséhez, az Asus ROG Poseidon GTX1080-al tetszés szerint választhatod meg, hogyan kapjon hűtést. Ez köszönhető következő generációs DirectCU H2O hibrid rendszernek, melynél a hűtés módja - ahogyan a neve is sugallja - választható.

Felsőkategóriás egérrel bővít a Genesis

A Genesis Xenon széria hamar az egyik legsikeresebb családdá nőtte ki magát, nemrég pedig egy felsőkategóriás újdonsággal bővítettük, mely a hétköznapi játékosok mellett a profik igényeit is képes kielégíteni.

Új billentyűzet és új kapcsoló érkezik a Logitech műhelyéből

A játékosoknak szánt perifériák piacán a Logitech az egyik legrégebbi és legismertebb márka, hosszas uralkodását a rengeteg új rivális és a lassuló fejlesztések döntötték meg néhány éve, azóta azonban újra erőre kaptak és ismét régi fényükhöz méltóan tündökölnek.

Dragon Ball FighterZ fightstickek a Razertől

A Razer a Bandai Namco Entertaiment és a Shueisha Inc/Toei Animation cégekkel együttműködve versenyszintű arcade fighting stickekkel gazdagítja a termék palettát. Nem is akármilyen, hanem Dragon Ball Fighter Z grafikával ellátott példányokról lesz szó.

DDR4 memória a GIGABYTE-tól

A GIGABYTE bemutatta az AORUS DDR4 memóriamodulokat. Az új RAM-ok nagyon jól néznek ki, de vajon annyira jó, mint amennyire morcosan mutat?

Antec rálép a memóriagyártás útjára és új házak vannak láthatáron

Az Antec is villantott egy nagyot a Computex-en. Kiderült, hogy a gyártó beszáll a memóriapiacra, emellett pár brutál házat is piacra dobott.

Tesoro újdonságok a Computex-ről

A Tesoro sok mindent tartogatott az idei Computexre. Mi már nagyon kíváncsiak voltunk, hogy mit tud még mutatni a márka, mivel az eddig tesztelt perifériákkal is maximálisan elégedettek voltunk. Sőt. És most pedig csillogó szemekkel néztük, azokat a képet, amiket kollégánk készíttet a Tesoro stand-ról.

A Cooler Master is felfedte új perifériáit a Computex 2018-on

Az innovatív periféria és számítógép komponens tervező és gyártó Cooler Master, bemutatja az új periféria termékeit, amely két billentyűzet családot, gaming headsetet és egyéb termékeket tartalmaz.

Az ADATA egy hibrid hűtéses memóriát mutatott be

Itt az első hibrid folyadék-levegő hűtőrendszerrel ellátott RGB DDR4 memória. Az ADATA memóriája hermetikusan lezárt folyadékhűtéssel és az alumínium hűtőborda kombinációjával hatékony hűtést biztosít. A SPECTRIX D80 a Computex-en mutatkozott be.

Saját mechanikus kapcsolót fejlesztett a Roccat

A játékosoknak szánt billentyűzetek piacán a felsőbb szegmenseket évek óta a mechanikus kapcsolókkal szerelt modellek uraljak, melynek többségéhez korábban a német Cherry szállította a kapcsolókat, az elmúlt években azonban egyre többen váltottak más gyártókra vagy éppen álltak a saját lábukra.
Lapozás: 1234...4344