powered by www.bluechip.hu

Gamer

A DataTraveler HyperX Predator 3.0

2013 International CES, Las Vegas – 2013. január 7. – A Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata a mai napon bemutatta a DataTraveler® HyperX® Predator 3.0 USB-meghajtót. A jelenleg 512 GB-os kapacitással elérhető DataTraveler HyperX Predator 3.0 a világ legnagyobb kapacitású USB 3.0 flash meghajtója, sőt az első negyedév során már 1 TB-os kapacitásban is elérhető lesz. A SuperSpeed USB 3.0-tanúsítvánnyal is rendelkező meghajtó akár 240 MB/s olvasási és 160 MB/s írási sebességével a Kingston® termékcsalád leggyorsabb USB-kulcsa.

Konfigurálj és Nyerj

A Bluechip új játékában megnyerheted álmaid számítógépét.

Hazai Gamer és Memóriatuning eredmények a Kingston támogatásával

Kiemelkedő hazai gamer és memóriatuning eredmények a Kingston Technology támogatásával

MSI GT70 NVIDIA® GeForce™ GTX 670M GPU-val

A VÁLASZTOTT FEGYVEREM - A tökéletes mobil megoldás!

Érkezik a Define XL R2

A Fractal Design kibővíti sikeres Define sorozatát

Rage - The Scorchers

Megérkezett

ASUS GTX 680 DirectCU II

Az Asus GTX 680-as kártya, melynek nem akad párja.

Project Fiona - Jön a Razer táblagépe?

Érdekes koncepció látott világot még az év elején, most pedig újabb hírek érkeztek róla.

Thermalright Hűtők

A Termalright cég inkább csak azoknak lehet ismerős, akik mélyebben az informatikába foglalatoskodnak. Pedig nem szabad elmenni a Tajvani gyártó mellett. 2001-ben alakult és azóta töretlen sikereket ér el, az után gyártott hűtők piacán. Több díjat is nyertek az évek során. A Silver Arrow névre keresztelt "hűtőszörny" 2011-ben megnyerte a Pc Pro Magazin legjobb terméknek járó díjat.

ASUS Echelon Camo Edition - Termékbemutató

A játékosok igényeire koncentráló ASUS Echelon Camo Edition headset tisztelettel adózik az FPS-játékosoknak, ezt fejezi ki a digitális álcamintával. 50 mm-es neodímiummágneses hangsugárzói erős basszusokat és a játék közben használt hangok szélesebb körű, precízebb visszaadását kínálják. A hosszan kitartó komfortérzetről a 100 mm-es fülpárnák és a fejpánt optimalizált szorítása gondoskodik, míg az akár 30 decibeles zajszűrés miatt jobban lehet koncentrálni a játékra.
Lapozás: 12...313233343536