powered by www.bluechip.hu

Gamer

ASUS GTX 680 DirectCU II

A szokatlanul nagy méretű kártya, igen sok potenciált hordoz magába. Nem csak szolgáltatások terén hozza az elvárhatót, de teljesítményből sem lesz hiány.

Project Fiona - Jön a Razer táblagépe?

Érdekes koncepció látott világot még az év elején, most pedig újabb hírek érkeztek róla.

Thermalright Hűtők

A Termalright cég inkább csak azoknak lehet ismerős, akik mélyebben az informatikába foglalatoskodnak. Pedig nem szabad elmenni a Tajvani gyártó mellett. 2001-ben alakult és azóta töretlen sikereket ér el, az után gyártott hűtők piacán. Több díjat is nyertek az évek során. A Silver Arrow névre keresztelt "hűtőszörny" 2011-ben megnyerte a Pc Pro Magazin legjobb terméknek járó díjat.

ASUS Echelon Camo Edition - Termékbemutató

A játékosok igényeire koncentráló ASUS Echelon Camo Edition headset tisztelettel adózik az FPS-játékosoknak, ezt fejezi ki a digitális álcamintával. 50 mm-es neodímiummágneses hangsugárzói erős basszusokat és a játék közben használt hangok szélesebb körű, precízebb visszaadását kínálják. A hosszan kitartó komfortérzetről a 100 mm-es fülpárnák és a fejpánt optimalizált szorítása gondoskodik, míg az akár 30 decibeles zajszűrés miatt jobban lehet koncentrálni a játékra.

Fire Strike - Itt az új 3DMark suite

Real-time DirectX 11 benchmark teszt

Razer termékajánló

A Razer mára meghatározó szerepet tölt be a játékipar területén. A IT világban, a játékok igen nagy bevételt jelentenek, s a szórakozáshoz elengedhetetlen kiegészítők is. A Razer ezen a területen igen nagy népszerűségnek örvend. A kiváló minőségű és egyedi dizájnnal felruházott eszközök, hamar meghódították a világot. Feladatuk a kényelmes játékkezelés biztosítása, és a választékra sem lehet panasz, mert minden típusú játékhoz találunk kiegészítőket a Razer "polcain".

Saitek termékbemutató

Saitek 1979-ben alakult, a svájci technológus Eric Winkler, alapította akinek a nevéhez fűződik az elektronikus sakk játék. A Saiteknél ma két és fél ezer ember dolgozik. Többségük fejlesztő és technikus. Rengeteg időt s pénzt fektetnek minden eszköz kialakításába, hogy az maximálisan kiszolgálja a vásárlót. Széles termékpaletta áll minden felhasználó rendelkezésére, hogy biztosan megtalálja a neki legmegfelelőbb terméket.

Need for Speed: Most Wanted 2 Limited Edition

A Criterion megreformálta a Need For Speed sorozatot, frissé és vonzóvá téve azt. Játék során ténylegesen mi akarunk lenni az igazi Most Wanted sofőr, mely elérése még csak az út kezdete, hisz online mindig van jobb nálunk, akit le kell győzni.

Jön a Razer Ouroboros

A teljesen testreszabható, ergonomikus kétkezes egér az új 8200 dpi 4G Dual Sensor Systemmel érkezik.

Rekordot döntött a Call of Duty

A Call of Duty: Black Ops II folytatja a sort, amit anno négy éve a Modern Warfare 2 kezdett meg.
Lapozás: 12...3435363738