powered by www.bluechip.hu

Gamer

A Silicon Power bemutatta új SATA III SSD eszközeit - Velox V55 és S55 Slim

Magas teljesítmény alacsony áron - ezt nyújtják a Silicon Power új SSD modelljei. A most bemutatott eszközök ideális választás játékosoknak, de a gyors betöltési idő lehetővé teszi a multitasking feladatok miatti rendkívül széles felhasználást. A már említett SATA III 6 Gb/s interfész a ma kapható legmodernebb eljárás és akár 520 MB/s olvasási és 460 MB/s írási sebességet eredményez.

Sniper Ghost Warrior 2 - Teszt

A City Interactive sokak örömére folytatta a Sniper: Ghost Warrior címet kapott játékát, melyben ugyan akadtak gondok, de ennek ellenére rengeteg rajongóval bírt.

17 perc Battlefield 4

Ismét kaptunk egy Gameplayt

Új MSI GTX 650 Ti BOOST GAMING grafikus kártya

Hűvős, csendes, játékos, megbízható, elérhető áron

Látványos Assassin's Creed IV: Black Flag trailer

A játék november 1-jén jelenik meg. Több mint valószínű, hogy addig még rengeteg videót s képet kapunk majd.

Battlefield 4 - Air, Sea and Land teaser

Három kedvcsináló rövidke videó érkezett.

Razer újdonság - Razer Megasoma 2

A stabil antisztatikus szilikon felület és a puha anyaghasználat találkozásából született meg a Megasoma 2 egéralátét, mely mindkét anyag előnyeit magán hordozza. Az egyszerre merev és puha felület pontosan követi le egérmozdulatainkat, ám hosszútávon is kényelmes használatot biztosít.

Magyar cosplayes nemzetközi sikere

A hungarian survivor is born.

Starcraft 2 Heart of the Swarm Teszt

A sztori fonalát a Wings of Liberty végénél vesszük fel, Jim Raynor megmenti Kerrigan-t, és Mingsk Jr. segítségével épp azon dolgoznak, hogy újra embert faragjanak a Zergek királynőjéből.

A4Tech Bloody V8 HEADSHOT - Teszt

A 2013-as Cebit keretein belül mutatkozott be az A4Tech új gamer egere, ami az FPS játékok kedvelőit hivatott kiszolgálni. Az egér ár/érték aránya kiváló, nagy eséllyel indul harcba a Gamerek kegyeiért.
Lapozás: 12...3536373839...4344